Domov Secrety P2P, WIFI, Cam 1080P Bezdrôtové Kamery na Nočné Videnie Smart IP Kamera Auto Onvif Monitor na Monitorovanie dieťaťa Dohľad

€10.54


Domov Secrety P2P, WIFI, Cam 1080P Bezdrôtové Kamery na Nočné Videnie Smart IP Kamera Auto Onvif Monitor na Monitorovanie dieťaťa Dohľad

Pacakage zahŕňa: 1PC s monitorom pre dieťa, 1 x Adaptér

Materiál:plast

Farba:čierna

Veľkosť:13,5 cm * 10.5 cm * 8.0 cm

Funkcie:nočné videnie,pohodlné,ľahké

Typ modelu: 960P Wifi bezdrôtové Ip Kamery Systém

-Snímač: 1/3" CMOS Senzor

-Rozlíšenie: 1280*1080P 4:3

-Objektív: 1.44 mm 3D 360 Stupeň CS Fisheys Objektív

-Infračervené Vzdialenosť: 0-10m

-Prúd: Dual Stream

-Detekcia Pohybu: Áno

-Infračervené Pole: Áno

-Nahrávanie Zvuku: Áno

-Deň a Noc: Automatické IR-Cut

-Alarmujúce Funkcia: Odoslanie e-mailu alebo FTP

-Max úložísk: 128G

-Napájanie: DC 12V / 1.2 W (100mA)

-Prevádzková Teplota: -10 až 50 Stupňov Celzia

APLIKÁCIE Inštalácia:Vyhľadávanie " V380 "v App Store(pre IOS zariadenia) alebo Gg Trhu Play(Android zariadenia)

Funkcie:

360 stupeň fisheye Wi-Fi IP kamera bez slepých miest. Fotoaparát neustále oči na každom rohu vo vašej domácnosti/obchod/office, nikdy chýbať nič, sa stalo v monitorovacom priestore. jedným z nich je dosť pre váš domov

Získať informácie o každom pohybe vo vašom dome cez telefón push notifikácie, alebo obchod upozornenie obrázky na Micro SD; pohybové senzory pre detekciu "pocit", keď niečo je v pohybe a budete ihneď vedieť; Ideálny pre dohľad.

INFRAČERVENÉ Nočné Videnie umožňuje vidieť HD video dohľad jasne v noci, budete nikdy ujsť okamih, viditeľnosť je až do 16 stôp v úplnej tme.

Fotoaparát zabudovaný anti-noise filter pre super jasné, obojsmerné Audio a video chat skúsenosti. Rýchlo spojiť s rodinou, priateľmi a vašich miláčikov na mobilných zariadeniach, Hovoriť na kameru alebo počúvať fotoaparát, nie je tam žiadna vzdialenosť komunikovať s rodinou.

Záznam, ukladanie a kontrola zábery pomocou Micro SD karty(Minimálnej podpory, 8G, Maximálne 128 G) a spravovať priamo z vášho mobilného zariadenia; Upozornenie obrázky, ktoré budú uložené na SD kartu, a vy môžete prehrávať videá na vašom telefóne.

Slučky nahrávanie: Keď je pamäť plná, bude to auto krytie najstarších video súbory

Štítky: dummy pre bezpečnostné kamery, dieťa s monitorom fotoaparátu, dor oko kamery, dieťa cam wifi, mini cctv pinhol fotoaparát, lcd monitor onvif, tester monitor onvif, REVOTECH, onvif cctv monitor, ip kamery.


( 0 Hodnotenie )

Počet