Wifi USB Digitálny Earscope Ucho Otoscope Earpick s puzdrom pre iPhone, iPad, Android, Windows, Mac Intraoral Kamera HD Mini Vreckový

€16.52


Široká Kompatibilita: Práca na iPhone, iPad, Android mobily a tablety. Na otoscope funguje aj na Windows, Mac, Linux a Chrome OS systému zariadenia. Plug and Play: Inštalácia aplikácia alebo ovládač pre iOS, Android a Windows, plug and play priamo. Mac a iný systém, používateľ môže používať vstavanú kameru na objekt a zachytiť na fotografie alebo video, ako Photo Booth. Široké použitie: Možno použiť na kontrolu ucho, zvukovod, bubienka, zubov, ďasien, krčné, nosné dutiny a pod. S puzdro a príslušenstvo: S prenosnou otoscope taška a niekoľko veľkosť lyžice na rozdiel vekových kategórií, Jiusion ručné ucho otoscope je najlepšie ucho zdravie obsluha pre vašu rodinu.

Štítky: fotoaparát web, digitale kamery videokamery, 360 fotoaparát stupeň, mini spycam wifi, mini kamera pre iphone, gps spy tracker, špionážne kamery wifi špionážne, mac mini stojan, mac mini, kamera ip wifi.


( 1 Hodnotenie )

Počet