Motocykel, Nákladné Kôš Organizér Čistý Ťažkých Skladovanie Prilba Sa Tiahne V Sieti Oka Univerzálne Motocyklové Batožiny Dopravca 2021

€5.50


Funkcie:

1. Vysoko elastická cargo net: O 15*15 cm (38*38 cm). Vyrobené z vysoko kvalitnej gumy, odolnejšie ako bežné gumy potiahnuté s vysokou pevnosťou nylon zvýšiť pružnosť a húževnatosť. Môže byť natiahnuté do 30*30 (76*76 cm) cm, dĺžka môže byť rozšírená o 200%.

2. Nastaviteľné vysoko kvalitné háčiky: 4 odolný ABS háčiky, veľmi silné, rôzne z ocele háky, zabraňuje poškriabaniu a korózii. Stačí presunúť háčiky od 1. štvorec na iný rýchlo popruh motocykel zaťaženie, poskytne vám pohodlné, zamotaný-free upevnenie a inštalácia.

3. Bezpečné malé alebo veľké položky: Tesné 3*3-palcový mriežky sa ubytovať veľké a malé predmety a bránia ich pred pádom. Vysoko kvalitné gumičky priemer lana 5mm, extrémne ťažkých bremien môže vydržať silné napätie, a pevne stanoviť veľkosť Položky. Poskytujú extra silu a ochranu pri upevňovaní koše, prilby, kufre, plachty a iného tovaru. (Každá mriežka môže byť natiahnuté 6x6 cm, buďte, prosím, opatrní s drobnosti).

4. Široké použitie: Vhodné pre motocykle, bicykle, pádlo dosky, kajaky, štvorčlennej skupiny, kanoe, mopedy, terénne vozidlá, snežné skútre, a je používaný na ukladanie tovaru, batožiny, koše, Prilba atď.

5. Reflexná dizajn, bezpečnejšie: High-svetlé reflexná dizajn, zlepšuje cestovné bezpečnosť v noci a pri slabom osvetlení prostredia.

Špecifikácia:

Názov: Motocykel, Nákladné Net

Materiál: guma, nylon, ABS

Veľkosť(cca.):

byt 38*38 cm/15*15in

natiahol 76*76 cm/30*30in

malé ikony 7.6*7,6 cm/3*3v

Priemer lana: o 5mm/0.2 v

Balenie Zoznam:

1*Náklad Net

4*Háčik

Štítky: políčko usporiadať, cyklistické prilby 2021, kriega batožiny, 2021 planer, čistý batožinového priestoru, motorky prilby skladovanie, čistý prípojného vozidla, ťažká vozíka, batožiny mtb, uchytenie motorky.


( 1 Hodnotenie )

Počet