Auto Opierkou Sekundárne Úložný Box Rukavice Palety vhodné Na Mitsubishi ASX Outlander Sport RVR 2010-2019 Auto Styling Príslušenstvo

€6.57


Auto Centrálnej Konzoly Opierke Úložný Box Držiak pre Mitsubishi Outlander 2019+

Špecifikácie: výrobok je vyrobený z superior, ľahká váha ABS plastu, ktorý je odolný a kompaktný. Je ľahké nainštalovať, stačí vložiť políčko do pôvodného miesta a žiadne úpravy je potrebné. Môžete umiestniť mince, zapaľovač, U diskov, mobilný telefón a peňaženka v ňom. Tento úložný box môžete udržať vaše auto čisté a upratané, používanie vozidla priestor efektívne. Názov položky: Opierke Úložný Box Materiál: ABS Vhodné: pre Mitsubishi Outlander 2019+ Funkcie: Jednoduchá Inštalácia, Trvanlivé, úsporu Miesta Kategória: 17.5 cm x 13.6 cm x 6.2 cm/6.89" x 5.35" x na 2,44" (Cca.) Poznámky: Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. Balenie Obsahuje: 1 x Opierke Úložný Box(Vnútorné Non-slip Mat)

Štítky: mitsubishi otlander príslušenstvo, lakťová opierka mitsubishi outlander, mitsubishi zahraničné, mitsubishi asx 2008 príslušenstvo, outlander športy, 600 k5, externé príslušenstvo asx, electr skúter, asx, auto mitsubishi colt.


( 1 Hodnotenie )

Počet