DC12V Vysoký jas min led 100mm semafor pre školské vyučovanie

€28.94


Prosím, láskavo povedzte nám, napätie, čo potrebujete, keď miesto aby ,vďaka !!! DC12V Vysoký jas min led 100mm semafor pre školské vyučovanie Použitie : použite pre školské vyučovanie ,parkovisko, priemyselná zóna, atď Názov DC12V Vysoký jas min led 100mm semafor pre školské vyučovanie farba LED Červená,zelená LED QTY 20pcs každá farba Lampa priemer 100mm LED svietiace červené :620-625nm G:500-505nm vlnové dĺžky Červená/žltá :4000-5000mcd Životnosť 3-5 rokov ČISTÁ Hmotnosť 2.1 KG vizuálny uhol 30 °C, Visual vzdialenosť 500m Záruka 2years Pracovná teplota -40--+50 LED typ Taiwan Epistar

Obrázok detaily:

Balenie

1.Balenie vývozných štandardné obal.

2.1 Set/1Package.

Platby

1.Platby by mali musí byť podaná do 3 dní po objednávke sú umiestnené.

2.sme accpet alipay ,bankovým prevodom, na západe únie, paypal a iné platobné podmienky ,ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte nás slobodne.

Zásielky

1.Zvyčajne sme odoslať položku out v 2 dní po zaplatení. Niekedy môžete získať balíček rýchlo do 14 dní, ale niekedy to môže trvá asi 24 dni, aby sa dospelo. To vzhľadom na pošte, Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

2.Máme loď položky cez leteckú poštu z Hong Kong príspevok. Štandardná doprava pomocou post office air mail, vziať 14-26 pracovných dní na dobierku. Záruka bude poskytnutá v lehote do 30 dní. po doručení.

3.Zákazníci budú zodpovedné za poskytnutie správnej informácie o doprave počas checkout. Prosím skontrolujte, pred dokončením procesu platby. Sme sa nevzťahuje na stratené balíky z dôvodu nesprávnej adresy informácií, ktoré poskytol zákazník.

Záruka

1.Ponúkame 1 rok záruka. Ak položka je poškodený, oznámte nám to najneskôr do 3 pracovných dní od doručenia.

2. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru.

Položky sa vrátil po 7 pracovných dní odo dňa prevzatia sú oprávnené len na opravu. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu.

Spätná väzba

1.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Vďaka za podporu!!! Dúfam, že ste spokojní pre našich služieb! Dúfam, že budeme mať dlhodobý a priateľstvo obchodnej spolupráce.

Štítky: led návštevnosť, kužeľ návštevnosť, batoľa vaňou, tenké kľúča, zapustené trati, pink panther samsung, thule, Výrobcov: Wavecom Q2303, hu64, návštevnosť palička.


( 0 Hodnotenie )

Počet