Sanlutoz Lete Princezná Baby Chlapci, Dievčatá Kombinézach Bavlna Detské Oblečenie Kvetinové, Detské Oblečenie Roztomilý

€2.88


Sanlutoz Lete Princezná Baby Chlapci, Dievčatá Kombinézach Bavlna Detské Oblečenie Kvetinové, Detské Oblečenie Roztomilý Značka: Sanlutoz Položka Č.:BRS9035-S Textílie: 100% Bavlna Sezóny: Jeseň, Leto, Jar Funkcia: O-krku a roztomilý vzor pre dieťa Starostlivosť o výučby: pranie v práčke ; Chladné Železo ; Mierne procesu, ak suché čistenie nepoužívajte bielidlá ; nie bubnové suché Veľkosť 0-6m Dĺžka 40(cm) Poprsie 50(cm) 6-12m Dĺžka 42(cm) Poprsie 54(cm) 12-18 m Dĺžka 45(cm) Poprsie 58(cm) 18-24m, Dĺžka 47 cm Poprsie 62(cm) 2-3 roky, Dĺžka 50(cm) Poprsie 66(cm) * Veľkosť merania môže byť 1-3 cm rozdiel. * Rôzne stroj obrazovky sa môže vyskytnúť, farebný rozdiel. * Poznámka: Všetky potlače sú ručne maľované. Vzor môže byť mierne odlišné v každom handričkou.

Sanlutoz je venovaná priniesť pohodlnejšie a bezpečnejšie oblečenie pre naše deti a deti. Všetky čerstvé návrhy pridať viac happniess v detstve. Sme dôveryhodný matky z celého sveta. Rôznych ročných obdobiach, Sanlutoz používa vhodné materiály, farby a prevedenie na vytvorenie rôznych štýlov. Rastieme s bábätká a deti s mäkkej tkaniny, pekný rezanie a jedinečný dizajn.

Budeme aktualizovať nové informácie o Sanlutoz! Šťastie zákazníkov bude ešte prijímať dary od nás! Príďte a zdieľať svoje príbehy o Sanlutoz s nami! Odovzdávanie fotografií a pripomienky sú vítané! Prosím sledujte nás!

Štítky: millenium, badysuit, 60uf, s551l, air3, md101, f553m, winstar, rlc, tm2.


( 0 Hodnotenie )

Počet