Don quijote de Dospelých Červená Romantický Tutu španielsky Kitri Baletné Šaty žien Profesionálne Balet Tutu španielsky Tanečný Kostým pre dievčatá

€175.00


Úprimne nábor agent distribútorov zo všetkých krajín,vám môžeme poskytnúť viac konkurencieschopnú cenu.

Materiál: Stretch nylonu a polyesteru tela. Sukne: 3 vrstvy tyly. Funkcia: Úprava háčik tlačidlo . Úloha: Šípková Ruženka,La esmeralda,Sugar plum fairy,Biela labutie jazero,Don quijote de,Coppelia,baletu luskáčik,Gamzatti,Raymonda,La Corsaire Víla Bábiku. Všetky odborné balet kostýmy sú vyrobené na objednávku.Ak všetky veľkosti za predpokladu, nesedí,prosím, vyberte si"zákazku",a nechajte nám správu o Prsia,Pás,Boky, Obvod Zadná dĺžka a Výška v cm.

♣♣ Priateľské pripomienky ♣♣:

Všetky balet kostýmu sú vyrobené na objednávku a cyklus je 15 dní.Ak potrebujete to urýchlene kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. A odporúčame vám, aby ste si DHL spôsob doručenia, ktorý bude trvať približne 3-7 dní.EMS logistiky dopravy čas 7 až 15 dní.Čas potrebný na ostatné logistiky dopravy metódy je asi 20-60 dní;môžete Si vybrať spôsob dopravy podľa vašich potrieb.

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie môžete mať a bude sa snažiť vyriešiť problémy.

Bez zmeny TUTU dekorácie, farba tela a tylu môže byť premenlivé.Vitajte kontaktujte nás pre viac farieb !

Tabuľka veľkostí

Masurements v CM .

Msurements v Palca .

Metóda Merania

Spätná väzba Od vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: spoločenský tanec šaty, balet trikot žena, romantické šaty, belli danc, balet profesionálne tutu, tanečné oblečenie pre ženy, balet, muži tanečné šaty, tutu sukne, balet tutu.


( 0 Hodnotenie )

Počet