Obývacia Izba Domova Tuhé Jedlo Darčeky Stôl Runner Európsky Štýl Vlajka Umelú Kožušinu Banquet Moderný Luxusný Hotel Bunting Načechraný

€15.75


Popis:

Tabuľka Dekor: Fancy-up váš stôl, stoličky, gauč alebo posteľ s úžasnými umelú kožušinu runner.

Vytvára dramatický eleganciu s nádhernými umelú kožušinu orezania a super teplé a príjemné elegantný, že dokončí každodenné prestieranie.

Materiál: Plyšové Chlpaté mäkké stôl runner vyrobené z umelú kožušinu, hrubé, elegantný a bohaté, a zadnej strane s rovnakej farby polyester, odolné a non slip.

Široké Uplatnenie: je To skvelé pre váš jedálenský stôl, bufet, konzolu, alebo stolík, Luxusné posteľné prádlo, všetky Sviatku dekor, a tiež dobré pre čajový stolík, botníku a TV stojan dekor.

Veľkosti a Farby: Tri veľkosti a päť farieb na splnenie rôznych dekorácií, aktualizácia akéhokoľvek priestoru, skvelé pre pridanie niektoré štýl do vašej obľúbenej miestnosti alebo prestieranie.

Darček: Skvelý darček na housewarmings, sviatky, narodeniny a každodenné použitie.

Jednoduchá Starostlivosť: Umelú Kožušinu Bežec môže byť stroj umyté, obchod v skrini, že nie je vystavený svetlu.

Držať sa stranou od akéhokoľvek zdroja tepla. Nechcem železa alebo pary a nepoužívajte fénom na vlasy, stačí zavesiť na suché.

Špecifikácia:

Materiál: Polyester Umelú Kožušinu

Farba: Káva, Ružová, Modrá, Béžová, Svetlo Modrá

Veľkosť(WxL): O 30x180cm/11.8x70.87inch, 30x220cm/11.8x86.61inch, 30x260cm/11.8x102.36inch

Balenie obsahuje:

1pc x Stôl Runner

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: jedálenský nábytok louis, runner tabuľka moderný jednoduchý, sequines stôl runner, luxusné tabuľka runer, gáza runner, stolové prestieranie nastaviť, bavlna runner tabuľka, kniha tabuľka dekor, jednoduchý stôl runner, hotel uterák.


( 1 Hodnotenie )

Počet