Cirkus Ruské koleso Zábavný Park Narodeniny Fotografie Pozadie Novorodenca Portrét Photocall Photophone Studio Pozadí W-4035

€5.50


Cirkus Ruské koleso Zábavný Park Narodeniny Fotografie Pozadie Novorodenca Portrét Photocall Photophone Studio Pozadí W-4035

HuaYi Foto Pozadie Obchodu Sme profesionálne fotografovanie pozadie výrobcu. Naše výrobky sú primárne zamerané na novorodencov,detí, dospelých,sviatky,narodeniny,svadby,atď. Usilujeme sa zabezpečiť najvyššiu kvalitu, vynikajúci servis a neuveriteľné najnižšia cena pre vás.Ak máte akékoľvek otázky plz neváhajte convo nás, a my vám s radosťou odpovieme vám do 24 hodín. Real Shot

Porovnanie Dvoch M aterials

Vinyl pozadia so živými vytlačené obrázky. je vhodný pre jednorazové použitie(narodeninovej party), rodinné fotografov . to bude ľahké a prenosné, ktorý uľahčuje zavesil na pozadí stoja.

Položky poslať zložené, tam bude vrásky ľahko sa prenáša, Tu sú spôsoby, ako odstrániť vrásky:

1) Roll to až tesne s valec na 3-4 dni, bude to ok.

2) Tepla s žehlička na zadnej strane položku, potom to bude hladká znova.

Ako na Farebný Rozdiel

Prosím, pamätajte, že každý počítač, monitor je kalibrovaný inak. Farby sa môže mierne odlišovať v osobou.

Otázka: Ako robiť prispôsobené pozadí?

Môžete poslať na mieru informácie a veľkosť na náš zákaznícky servis prostredníctvom Diskusie alebo Objednávku Správy. Naši dizajnéri vám dizajn pre vás.

Otázka: Ako dlho to bude stáť, aby som mohol dostať tovar?

Odpoveď: potrebujeme do 3-5 pracovných dní na výrobu tovaru. Zvyčajne je potrebné poslať do Spojených Štátov 12-20 pracovných dní. Európa, Ázia, Oceánia trvá 15 až 30 pracovných dní. Afrika, Južná Amerika trvá 25-60 pracovných dní. Poznámka Brazília trvá 40-90 dní.

Ak máte konkrétny dátum, ktorú potrebujete, môžete sa na nás obrátiť, vám môžeme ponúknuť rýchlejšie prepravu.

Vezmite prosím na vedomie, že by ste mali platiť extra náklady na business express.

Odpoveď: jasné,môžeme poštovné za tepla, prosím, povedzte nám, koľko a o veľkosti pozadia,

A prosím na vedomie, týmto spôsobom, by ste mali platiť extra náklady na prepravné.

Otázka: som ešte nemal dostal balík pre dlhú dobu,Čo sa stalo mojej objednávky?

Odpoveď: V tomto stuation,prosím neváhajte a kontaktujte nás. ospravedlňujem sa, že nedal si uspokojujúci zážitok z nakupovania.budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Spätná väzba

Vaša pozitívna spätná väzba je najlepším povzbudením pre nás.Prosím, nechajte ma 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s týmto poradí, keď sa budete prijímať položky. Ak máte akúkoľvek otázku, Prosím, kontaktujte nás.Ja odpoviem do 24 hodín a skúste to moje najlepšie reslove nejaké problémy.

Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: vňaťou dekorácie cirkus, cirkus stan dekorácie, cirkus sukne dekorácie, cirkus, karneval, výzdoba, tmavé cirkus dekorácie, cirkus dekorácie listov, jednoduché cirkus dekorácie, cirkus dekorácie n, cirkus vlasy dekorácie, cirkus kolotoč dekorácie.


( 0 Hodnotenie )

Počet