Zimné Jeden-derland Strany Pozadie Prvé Narodeniny Strieborný Lesk Dievča Kvetinový Zimné Onederland Fotografie Pozadia Party Decor

€7.67


Polyester

Obraz je jasný, realistický,stereo zmysel je silná,opakovane,šetrné k životnému prostrediu. Zložené položky, podpora žehlenie a pranie, ľahké odstrániť vrásky

Funkcie

Porovnať na papierové a vinylové kulisu,polyester je vodotesný,hrubé,odolné,svetlé farby,hladký a winkle zadarmo.Maximálny súvislý šírku 300 cm. Ideálna dekorácia pre foto pozadie,svadby,novorodenca,deti,photo booth,dieťa sprchy,stužkové,párty a ďalšie,tiež ideálny pre televíziu,video produkcie a digitálneho trade show,veľké billboard fotografie. Ak pozadí je špinavé,môžete si ju hodiť do práčky.To môže byť sklopená pre jednoduché prenášanie,môžete ho použiť vonku,je preferovanou voľbou pre fotografov.

Tenké-Vinyl

Vysoká kvalita a nie je ľahké, vyblednúť;ľahký,jednoduché skladovanie a prepravu.Položky odoslané zložené a majú vrásky.

Funkcie

Obrázok je reálne,Stereo zmysel je silná.Maximálny súvislý šírka 300 cm,mäkký,ľahký, Ľahko Zložiť & Carry,lacnejšie a svetla ako Polyesterovej tkaniny,ale je stále tearproof, Nie vodotesný,Môže byť použité len pre vnútorné fotografie,Tak to je Viac vhodný pre jednorazové použitie.ako narodeninová párty,rodinné fotografov... Poznámka:nedotýkajte sa ho s vodou.

Tu sú spôsoby, ako odstrániť vrásky:

1) Roll to až tesne s valec na 3-4 dni,bude to ok. 2) v Prípade potreby, prosím, žehlička zadný povrch s nízkou teplotou a najlepšie je položiť vrstvu látky v strede,tak, aby sa zničiť obraz. Ale zaniknúť nemôže byť úplne odstránené, Takže ak nemôžete prijať, prosím, kupujte len s opatrnosťou.

Vezmite prosím na vedomie,

1. Počítačové obrazovky sú rôzne farby,ich opravu, jemné farby, rozdiel je normálne. 2. V rovnakom čase,pretože naše podkladový materiál, alebo ilustrované atramentu v rôznych dávkach,na pozadí pri tlači budú mať veľmi malý rozdiel. 3. V záujme uľahčenia prepravy a balenia,bude zložený pozadí zásielky výsledkom pokrčený. Nebojte sa,nebudú mať vplyv na použitie.

Fotografie

Na pozadia je potrebné udržať vzdialenosť pre fotografovanie.Aj mnohé veľké obrázky vo formáte môže zdať trochu pixelated.Rôzne svetelné budú mať rôzne streľba efekt,môžete sa pokúsiť nastaviť svetla, aby vaše fotky lepšie.

Doplnkové služby,Prosím kontaktujte nás.

1. Pridajte horný/dolný vrecku alebo otvor. 2. Valcované odosielanie kulisu. 3. Môže byť prispôsobený na akejkoľvek veľkosti. 4. Pozadie môže byť osobný vzor, pridať fotky, upravovať farba/štýl. 5. Drop shipping. 6. Najmä urýchlené, Spracované objednávku do 24 až 48 hodín a dodáva.

FAQ

Otázka: Ako môžem upraviť pozadie na predaj?

Odpoveď: môžete Si vybrať veľkosť priamy nákup, stačí poznámka vašu žiadosť v čase platby, budem úpravu obrazu podľa vašich požiadaviek, a potvrďte s vami pred doručením.

Otázka: Ako si môžem prispôsobiť pozadí nie je na predaj?

Odpoveď: môžete posielať obrázky alebo nápady a veľkosť, ktorú chcete na náš zákaznícky servis,náš dizajnér bude vykresľovanie pre vás, potom som sa poslať vám vykresľovanie pre potvrdenie.

Otázka: mám súbory môžu byť vytlačené priamo, ako poslať k vám?

A: povedz nám, Prosím, veľkosť, ktorú chcete. Pixel obrazu je najlepší viac ako 3000px * 3000px, alebo rozlíšenie minimálne 300dpi. inak tlače bude rozmazané.

Otázka:Ako dlho bude stáť poslať pozadie na mňa?

Odpoveď: potrebujeme 2-3 dni na spracovanie objednávky, a tam bude správa pripomienka po objednávka je odoslaná. Ak ste sa dočkať, až Získať balík, prosím, kontaktujte nás a vyberte si rýchle dodanie.

Spätná väzba

Ak nie ste spokojní s transakciou, prosím, neváhajte ma kontaktovať, rád vám odpoveď do 24 hodín a skúste vyriešiť akýkoľvek problém. Ak sa vám páči, prosím, daj mi päť hviezdičiek. Vaša spätná väzba je pre mňa veľmi dôležité, ďakujeme!

Štítky: pozadie zime, purim, pinok fotografie pozadie, pozadie tehla, kvetinové pozadie, pozadie štúdio, vzduchu balón pozadie, pozadie fotografie, pozadie streamer, pozadie luster.


( 0 Hodnotenie )

Počet