Miesto Zvárač Neznížila Zariadenia na Zváranie Tool Kit Auto Telo Drôt Stud Auto Reqairs 800VA

€135.47


800VA Auto Mieste Stud Zvárač Neznížila Sťahovák Súprava Mini Mieste Zvárač pre karosériu Opravy Bodové Zváranie Stroj

Popis Výrobku:

Miesto zvárač má plemennej v zvárač pre jednoduché z pozície zvárania. Zvarov klincami jednoduchšie a rýchlejšie. Super citlivá spúšť v rukoväti na jednej rukou a postavený v ochrana proti preťaženiu, zistíte, že je pohodlné používanie zvárač.

Funkcie a Detaily 【 PEVNÉ KVALITY] vyzýva - Tieto sú jedinečné, plné kvalitných produktov, ktoré ponúkajú prvotriedny výkon.Sú navrhnuté pre okamžité zváranie čerpať kolíky, liatie nity a pre "zmenšuje" z zdôraznil materiálu. 【 TEPELNÁ OCHRANA] vyzýva - stroj, tepelná ochrana bude fungovať, keď hlavný transformátor teplota dostane do 95ºC. Bezpečnosť je zabezpečená. 【 ŤAŽKÝCH LIST KLADIVO] vyzýva - Heavy duty konštrukcia s rýchloupínacou chuck uchopiť pevne špendlíky bez pošmyknutia. Liatinové listov hmotnosť a pohodlné vinyl grip 【KOMPAKTNÝ a PRENOSNÝ] vyzýva - Super citlivá spúšť v rukoväti na jednej rukou. Ľahko spravovať D rukoväť dizajn. So prípade je ľahké ručné auto telo opravy stud zvárač jednoduché použitie. 【 ŠIROKÉ UPLATNENIE] vyzýva - Pre opravu kovov elastická deformácia, plastickej deformácie, priame škody(poškodenie, poškriabaniu, preliačiny, a hrdza), ako aj niektoré nepriame škody, zameraný na niektoré opravy práce za škodu spôsobenú auto kolízie Technické Údaje: Vstupné Napätie: 1fáz 220V 50/60Hz Príkon: 800VA Výstupné Napätie: 4V Vstupný Prúd: 3.6 Zvárania Čas: Hmotnosť:4,5 kg

Package Zahrnuté: 1 x Stud Zvárač 1 x Príslušenstvo Súprava

Obrázky Produktov:

Štítky: mop súprava na opravu, weld, auto pozorovateľ, zvárač, pozorovateľ, neznížila sťahovák, neznížila paintless opravy, bodové zváranie, široký zvárací kábel, miesto zvárač.


( 1 Hodnotenie )

Počet