28pcs / Box "Travel - Európsky black-a-biely skice, pohľadníc set" Kraft papier darčekové karty / Vianočné Pohľadnice

€6.66


Názov:56 ks / Box "Travel - Európsky black-a-biely skice, pohľadníc set" Kraft papier darčekové karty / Vianočné Pohľadnice Množstvo:1set=2boxes=56pieces (28 ks/box) Materiál: papier Kraft Veľkosť karty: 14.2 cm x 10,2 cm Ps: Môže byť zaslaný Na veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-20 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Viac dizajn pohľadnice: Kupónu :

Milí kupujúci priateľ Ahoj: 1.S cieľom zabezpečiť úspešné doručenie, prosím zanechať správne adresa: krajina, provincia / štát, mesto, ulica, príjemca meno, telefónne číslo, poštové smerovacie číslo. Ďakujeme za vašu spoluprácu. 2. Pretože každý kupujúci priateľa monitor je iný, takže farba je mierne odlišné , Ale tiež dúfam, že každý kupujúci je priateľ pochopenie. 3.Vzhľadom na veľkosť výrobok je ručne merané, vrátane merania každý kupujúci je priateľ, alebo rôzne nástroje, takže tam je 1-2cm chyba. Ďakujeme za pochopenie. 4. Ak potrebujete kúpiť veľa, môžete napísať mi povedať, že vzhľadom na časový rozdiel, Nejaký čas sa nedajú zodpovedať v čase, ale ja vám odpovieme vám do 24 hodín. Milí kupujúci priateľ Dobrý deň, Na problém Logistiky: 1. logistika dotaz stránky: Http://global.cainiao.com/? Spm=5261.8173858.0.0.bUZdRn 2. logistika dodacia lehota PS: v Dôsledku rôznych ročných obdobiach, alebo rôzne festivaly, výsledkom oneskorenia v doprave, ale tiež nádej, že si môžete pochopiť, 3. ak existuje nejaké špeciálne situácie, prosím neotvárajte sporu okamžite. Môžete ma kontaktovať. 4. V prípade, že objednávka je nad 200 USD, som sa vybrať obchodných expresné doručenie, o 5-20 dní dodanie

Štítky: kartu vlastné, rôzne pohľadnice box set, veľké post karty, debutante pohľadnice, priviazať pohľadnice, muž post karty, sezónne pohľadnice box set, vizitka vlastné, anjel chocker, balenie post box.


( 0 Hodnotenie )

Počet