Kolo špirály Deka Listy Vešiak z Nehrdzavejúcej Ocele Rotujúce Sušenie Rack Ušetriť Miesto Deka Vešiak Vonkajšie Domov Balkón Vešiak

€3.83


Funkcie: Stoh listov a zásobník ich z vešiak vchodom. Šírenie deka kryt z vešiak a šíri ju rovnomerne. Stabilný a odolný, užívať si života, break priestor limit. Vybavené špeciálnymi hákmi, môžu byť zavesené na strope, zadarmo, aby sa do priestoru, odnímateľný dizajn. Voľný čas života priekopníkov, aby vyhovoval vašim sušenie potreby. Špecifikácie: Materiál: nerezová oceľ Farba: biela Veľkosť: Námestie v tvare:o 37x0.8 cm v Tvare Špirály:O 42x220 cm(Priemer*Celková Dĺžka) spôsob Inštalácie: zvislý Package zahrnuté: Námestie v tvare: 1pc x vešiak 1pc x hák Špirála v Tvare: 1 ks* Sušenie Modul Kolo v tvare: 1 x Skrutku 1 x Matica 1 x Oblečenie Hák 1 x Vešiak Poznámka: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: rebrík na stenu, deti, chlapci ramienka, sušenie bielizne rack, červený strom, vešiak nohavíc, podlahový vešiak, handričkou rack, handričku na vlasy rack, zložené vyhovovali vešiak, Posteľ Deka.


( 2 Hodnotenie )

Počet