HOT-17 Palcové Veľké Satin Polstrované Ramienka,Hodváb Ramienka pre Svadobné Šaty, Šaty,Kabáty,Kostýmy,Blúzky, (Čierna,5 Pack)

€9.75


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } HOT-17 Palcové Veľké Satin Polstrované Ramienka,Hodváb Ramienka pre Svadobné Šaty, Šaty,Kabáty,Kostýmy,Blúzky, (Čierna,5 Pack) Plný dospelých veľkosť dlhšie, než väčšina iných satin polstrované ramienka a môže podporovať pleciach vaše krásne oblečenie bez kože. Ideálne pre strany, šaty, svetre, jemné farby a jemné prádlo, luxusné košieľky, Vesty, T-shirt, Svadobné Šaty, a iné nádherné módne položky.

Krásne a Elegantné:Tieto satin polstrované ramienka sú navrhnuté tak krásne, pokryté s elegantným a hladké, hodvábne, mäkké a Stlačte tlačidlo. Ozdobené satin luk prízvuk na tlačovú elegancie. To sa nepoškriabe ani slzu rameno, alebo okraj šiat, ani opustiť vrásky a hrče na vaše oblečenie, rovnako ako iné bežné ramienka.

Dlhotrvajúci Štruktúra:môžete držať pevne vášho odevu. Otočný hák je vynikajúcej kvality, odolné a svetlý a umožňuje zavesiť svoje oblečenie ľahko.

Zapečatené a Bezpečné:Úplne nové, bezpečné a znečistenia-zadarmo! Môžete si vybrať ich, ako najlepšie darčeky pre každú festival, deň matiek, Vianoce, narodeniny, svadba a tak ďalej.

špecializuje sa na poskytovanie vysokej kvality vešiaky, aby vašom šatníku čistý a uprataný. Každá položka je starostlivo vytvorený s používateľom a ich životný priestor v pamäti. Kvalitné materiály, elegantné línie a hladké povrchy dať užívateľ veľkú radosť.

Tieto satin polstrované ramienka sú navrhnuté tak krásne, pokryté s elegantným a hladké, hodvábne, mäkké a Stlačte tlačidlo. Ozdobené satin luk prízvuk na tlačovú elegancie. To sa nepoškriabe ani slzu rameno, alebo okraj šiat, ani opustiť vrásky a hrče na vaše oblečenie, rovnako ako iné bežné ramienka.

Plný dospelých veľkosť dlhšie, než väčšina iných satin polstrované ramienka a môže podporovať pleciach vaše krásne oblečenie bez kože. V rovnakom čase, to môže tiež zabrániť oblečenie z toho, že je poškriabaný vešiak.

Krásne bowknot na základe 360-stupňový otočný hák, zvyšuje eleganciu vášho šatníka. Úžasné farby a atraktívny lesk, prináša vám šťastný režim každý deň.

Extrémne mäkký a hladký povrch

Hodvábny satén vešiak kryt je extrémne mäkké a hladké, takže žiadna známka na vaše jemné a drahé oblečenie ako večerné šaty, cashmere svetre,kožušiny, odevy, hodváb underwears.

farba:čierna

Materiál:Drevo+hubky+handričkou

veľkosť:42cm

Obsah Balenia:

5 x Vešiak

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: šaty rack, vešiak tričko, nevesta kapskom, mince trubice, porno tričko, vešiak biela, hodvábny satén blúzka biela čierna, čmele bee darčeková taška, nevesta bunda, blúzka krídla satin.


( 1 Hodnotenie )

Počet