Enduro Dirt Bike Nálepky Svetlometu Maska Pre MX V SXF XCF XC Šesť Dní 250 300 350 450 500 2018 2019 Emark Svetlomet Kapotáže

€19.04


Priehľadný plastový kryt objektívu a zadný kryt na ochranu svetiel . Poloha montážne body umožňujú dostatočný priestor pre brzdový kábel . Univerzálne kovanie s anti-vibračná gumové pásy, pripojiť na motocykli je vidlice so 4 gumové popruhy Dual svetlo s Hi/lo možnosť. 100% Zbrusu nový Materiál: Polypropylén Nie DOT Schválené Packaga v cene: 1 x predné svetlo, 4 x Gumové popruhy Elektroinštalácie: Zem: Zelená Nízke svetlo: Modrá Vysoká svetla: Biela Foglight: Hnedá Uplatnenie: sa Hodí pre všetky Dual športové motocykle, dirt bicykle,cestné motocykle, nahé motocykle. Jednoduchá inštalácia, žiadne inštalačné inštrukcie sú zahrnuté. Toto je aftermarket prispôsobených položiek, nie OEM časť. To bude fit modely vyššie uvedené, ale modifikácia môže alebo nemusí byť potrebná. Táto položka je určená pre odbornú montáž, návod na obsluhu nie je v cene. Uistite sa, že to bude fit, než si kúpite. Foto:

Štítky: enduro maska, enduro svetlomet, gouhuo, ochrana aizome, faro motocykel, nálepka na bicykli, odtlačkový rc, prípade marek, ktm v led, maska ktm aizome.


( 0 Hodnotenie )

Počet