22 inch Simulácia Baby Doll Realisticky Novorodenca Dievča Vinyl Deti Darček Rokov Auta DIY Pre 3 Vianočné Bábika R9Y2

€28.67


Popis

Láskavo pls poznámka: bábika oblečenie bude odoslaný náhodne podľa našich zásob .sme pýtať za pochopenie

VEĽKOSŤ - 22"/56 cm od hlavy až k päte, s mäkké vinylové hlavy, tváre a končatín, vážený orgán pre skutočné bábätko pocit.a deti môžu jej ruky, aby všade.

Plne poseable za pridané realizmu. Ona má mäkké baby púder vôňa a je vážený cítiť ako skutočný dieťa v náručí. (Hmotnosť:2,2 LB)

Roztomilé tváre a dlhé mihalnice, slabé závoj na tvár a ruky-korene mohair sú inšpirované náš umelec, ktorý sa venuje predstaveniu kvalitné bábiky pre ľudí, ktorí naozaj milujú bábiky. Jemné silikónové vinyl celého tela, Materiál je v súlade s bezpečnostným požiadavkám. nemali vstupovať do vody, osprchovať sa.

OBLEČENIE - handmade. Podľa bábiku veľkosti, bábika príde s oblečením.(0-3 mesiacov detské oblečenie môžete prispôsobiť)

DARČEKY SET - realistické bábiky dorazí s cumlík, kŕmenie fľašou a bábiky oblečenie. Dobrá voľba, pre deti darček(hračky a hairband č patrí).

Sušič Vlasov môže byť umyté a oblečený. Ak vlasov je trochu chaotický, prosím, použite špeciálne parochňu špirála starať sa o to jemne.

SKVELÉ PRE - festival darčeky, narodeninám, deti sa hrajú s hračkami, dedko alebo babka sprevádzať bábiku, milovníkov a zberateľov zbierky.

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Pekný deň!

Štítky: čína bábika tvár, dieťa reborn kremíka, reborn úsmev, dieťa kráľovskú, bebe reborn blond, bebe ribon, reborn, 22 inch bábika, baby doll pre batoľa, oblečenie pre bábiku touhou.


( 0 Hodnotenie )

Počet