Ženské Leopard Tlač plavky Micro Bikibi Nastaviť Letné Hot Žena Sexy Celých Plaviek Letné plážové oblečenie Plavky

€3.62


Dobrý deň! Vitajte v našom obchode!

Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia.

Módny dizajn,100 cm Úplne Nové,kvalitné!

Materiál: Polyester

Farba:Ukázať, ako fotografiu Veľkosti: S, M, L

Čo Získate:

1 x SEXY Ženy, Plavky

(pls uistite sa, že dĺžka,model obrázok je len pre vašu informáciu )

Ukážka :

Platby

1.www.tantra-egypt.sk podporuje Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Debetnej Karty,Western Union,Webmoney,QIWI a bankovým Prevodom prostredníctvom bánk.

2.Ak ešte máte nejaké otázky na platobné, neváhajte a kontaktujte nás.

Spätná väzba

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť, aby vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Doprava

2. 1.Budeme posielať položky do 2-3 dní po systém potvrdí kupujúci platby.

2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,kupci sú zodpovedný za ciel.

3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijímanie položiek pre akýkoľvek dôvod. Avšak,kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky sa vrátil sú v pôvodnom podmienky.

4.Položky sú dodávané podľa www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava , www.tantra-egypt.sk Premium Doprava, ePacket,dostanete k väčšine v krajinách v rámci 15 do 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od určenia a iných faktorov,to môže trvať až 60 dní.

3. Ak chcete získať položka rýchlejšie,prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi:DHL,EMS.Cez tieto spôsoby, dostanete položky v rámci asi 5-7 pracovných dní.

Štítky: bandeau plavky, bandana kórejského, vlasy gumičkou pack, taška látkové plienky, kvet sprcha, bikini kríž, red rose dievča, naberaný plavky, 2 kus plavky ženy, bikiny bandeau.


( 1 Hodnotenie )

Počet