Farebné Pevné Nových Odrôd Kríž Popruh Bikiny, Plavky, Dámske Plávať Nosenie Dvoch-Dielny Obväz Šortky Sexy Plavky S Do XL

€7.55


Vitajte na Zhongdaier Intimates Gazdiná Obchod

Funkcie:

1.0 Vzor:Kríž Popruh

2.0 Veľkosť : S,M,L,XL

3.0 Materiál:Spandex

4.0 Zbrusu Nový a Nikdy použité.

5.0 Stav: Nové .

6.0 Dizajn Štýl :Sexy, Pruhované, Backless, Európska a Americká, Vysoký Pás, Tesné

7.0 Balík Obsahuje: 1 Sada Plavky

O Zdravie:

1.0 Všetko má životnosť a bielizeň je žiadna výnimka. A bielizeň slúži ako tesný nosenie vec, pod všeobecné okolnosť, bielizeň s vyššie frekvencie sa používa, mali lepšie byť 3 mesiace zmeniť. Samozrejme, počas tohto obdobia, ak zistí, že bielizeň deformácie, materiál stať, suchý a pevný, škvrny umyté nie čisté situácie, musí byť vymenený v čase.

2.0 Mal lepšie zmeniť bielizeň každodenné a čisté. Umyť ich oddelene od odevy a umývajte ich ručne mydlom, rovnako ako je to možné. Po umytí, nie insolate priamo, dal v pohode prvé miesto air - suché, dajte dezinfikovať pod slniečko znova.

3.0 Obdobie spodná bielizeň by mala byť používaný samostatne . Odporúčaná denná bielizeň a obdobie bielizeň samostatné použitie.

4.0 sľubujeme: všetky výrobky sú bezpečné a sterilné, prosím, neváhajte použiť.Prosím vás ubezpečiť, bezpečnosť, vysokú kvalitu našich balíkov. Mimochodom, nezabudnite si umyť pred nosenie.Pekný deň ! :)

Doprava

Vezmite prosím na vedomie: Ako krajiny, ktoré sú ovplyvnené prepuknutím, termín dodania sa môže predĺžiť, h op žp epidémie je viac ako najskôr a prajeme vám šťastný každodenné!

Štítky: splnomocnenie, šaty xl, kvalita ročníka, uzol bikini set, svetlé bikini set, krava tlač sexy, plaviek xl, plaviek xl, backless bikiny, farba žena.


( 4 Hodnotenie )

Počet