ITOP Obchodné Nehrdzavejúcej Ocele Mixér Stick 160mm/200 mm/250 mm/300 mm/400mm/500mm Pre Ručné Ponorné Mixér Potravín Miešadlá

€59.02


Mixér dosiahol 304 potravín-kvalitné prevedenie z nehrdzavejúcej ocele, je možné použiť pre rôzne druhy potravín v minimálnej času s nižšie odporúča sa

potraviny,hrubé zelenina, polievky, šťouchané zemiaky, krémy, bez hrudiek, majonézy, mandle rezne, syr krémy a čo iné potraviny, ako že.

Mixér funkcia:

Pre väčšiu kontrolu, odporúčame vám držať bender za rukoväť a spodnej časti motorové jednotky.

Okrem toho vám odporúčame, aby ste nakloniť bender pod miernym uhlom, aby sa zabránilo bell dotýka spodnej časti nádoby.

Vždy, uistite sa, že zvon je suffciently ponorený do vody, aby sa zabránilo triešti a že vetracie otvory motora

jednotka nemusí prísť do kontaktu s akoukoľvek tekutinou. Pre optimálnu účinnosť,dve tretiny trubice by mal byť ponorený v prípravku.

Poznámka : Pls prečítajte si nasledujúci obrázok opatrne , palice môžu byť kombinované na rôznych mixér hlavu , ale aj rovnaké mixér hlavu , keď si objednať mixér sme predali, môžete si kúpiť ďalšie stick, to tiež môže byť použité spoločne .

Napríklad , palica 200 MM-500MM môže byť použitý pre 350W/500W,pevná rýchlosť/rôzne rýchlosti , a to pre 4 typy mixér hlavu . ale stick 160mm je len pre 220W, pevná rýchlosť/rôzne rýchlosti .

Ak budete mať ďalšie otázky, pls, neváhajte nás kontaktovať .

A takto "*V" znamená rôzne rýchlosti ,"*F" znamená pevná rýchlosť .

Štítky: jedlo fóliou vákuum, biolomix profesionálny mixér, vysoký komerčné mixéra, mixér ručne, telo pultu, mixér stacionárne, šľahač mlieka, food procesor, biolomix brúska, mäso mix.


( 1 Hodnotenie )

Počet