EVKVO 5MP 30X Speed Dome Bezdrôtový PTZ Kamera, Laser, LED Svetlo, IČ 150m Ľudských Detekcie SD Kartu PTZ Wifi Home Security Kamera

€126.53


30X OPTICKÝ ZOOM VONKAJŠIE PTZ KAMERY

Táto IP kamera podporu 30x optický zoom,Tento wifi surveillance camera je podporovať iba 2,4 GHz WiFi a pracuje samostatne s stabilné Wifi pripojenie, ktoré nie klesla (nie podporuje WiFi 5 ghz).

S VEČERI, NOČNÉ VIDENIE,AŽ 150M bezdrôtový dohľadu fotoaparát je vybavený auto IR LED Svetlá pre 150meters nočné videnie.

POSTAVENÝ V DVOCH LASER, LED SVETLO,DETEKCIA ĽUDSKÝCH

Bezdrôtová kamera vám pošle upozornenie, aby chodili upozornenia do svojho inteligentného telefónu, keď ľudské alebo živočíšne pohybu je detekovaný. Keď niekto prístupy, dva výstražné svetlá začnú blikať,Varovať ostatných, aby prišiel blízkosti.

IP66 POVETERNOSTNÝM vplyvom MENOVITÝ KRYTU je Ideálny pre vonkajšie aplikácie. Široký rozsah prevádzkovej teploty, je navrhnutý tak, aby vydržali extrémne teploty a chránené pred prachom a dažďom.

ĽAHKO NAINŠTALOVAŤ A PRIPOJIŤ,LIVE VIEW

Mohli by ste nainštalovať túto bezdrôtové kamery wasily,Doma,v spoločnosti,parkovisko,vo dvore.zobraziť to, čo sa stalo okolo vášho domu online.

P2P ZOBRAZIŤ,MOBIE TELEFÓN PC KLIENTA ZOBRAZIŤ

Fotoaparát hlavy sú otočná s 355°pan a 120 °sklopenie. Môžete ovládať cez app a získať krásnym výhľadom na každý centimeter celý váš dom. By ste mohli stiahnuť aplikáciu( Camhi ) ľahko v Google a Apple aplikácie obchodu. Môžete diaľkové sledovanie cez váš domov vo full HD video, wifi, bezdrôtová bezpečnostná kamera zachytáva jasné videoklipy a môžete manuálne priblíženie video zobrazíte podrobnosti.

Štítky: dava ip kamery, ochrana bezpečnostné kamery, kamera ptz, tptek ptz kamery, kruh materiál, prispôsobiť wifi, ptz, headphon bezdrôtové, gadinan ip fotoaparát 5mp, ip kamery.


( 2 Hodnotenie )

Počet