Puimentiua Mužov Bežecké Tenisky 2020 Mužov Ležérne Topánky Šnurovacie Svetlo Spustiť Obuv Muži Tenisky Muž Trend Topánky

€3.41


Materiál: vrchný materiál: Mesh ; jediným materiál: kompozitných materiálov.Mäkké, pohodlné, pevné, odolné, skákacie,pohodlné na nosenie, Farba - 3 Farby sú k Dispozícii.Ako Fotografia Množstvo: 1 ks Balík obsahuje: 1x pánske Tenisky Predajné miesta: je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov. Mäkké ruky pocit, Krásne a očarujúce design k dispozícii. Aby ste sa viac krásne a pohodlné textílie vyrobené.Dostatočne odolné pre vás denne nosenie Mäkké a non-sklzu spodnej,Ľahký,zápachu odolný,ľahko sa čistí Skvelé pláže,bazén,cestovanie,prechádzky a hrá obuv,školské vnútorné,vonkajšie,chôdza a vziať si dovolenku na najlepšou voľbou môžete vidieť viac v aktuálny obrázok a zobraziť detail .

? SLEDUJTE NÁS!Dostanete extra priaznivcov zľavu(extr 1% až 2% off)!Ďakujeme! ?

Pozornosť Prosím

1.Vyberte si veľkosť podľa vašej nohy dĺžka (Don ' //'t vyberte si veľkosť podľa vašej krajiny obvyklého veľkosť !!!)

2. Dĺžka nôh ≠ stielka dĺžka ≠ podrážka dĺžka Napríklad: NÁM 4.5(25.5 cm). V 25.5 CM znamená, stielka dĺžka iba vtedy ,ak vaše nohy dĺžka je medzi 25 cm and25.5cm,veľkosť môže byť vaša správnu veľkosť.

3.Lepšie zvoliť 1-2 väčší ak vaša noha je trochu široký alebo priehlavok je trochu hrubé

4.Svetla a kamery, zariadenia a zobrazí môže spôsobiť farebné rozdiel.ak ste si mysli,potom prosím, neplatí.vďaka

5.Prosím, aby 0-0.2 cm chyba vo veľkosti, vzhľadom na ručné meranie

6. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte náš služby zákazníkom prvé, pomôžeme vám ho vyriešiť.

Štítky: riadítka mtb toray, riadidlá funn full, riadidlá montáž led, cp105 náplň prášok, loubuten bytov luky, led podsvietenie 655mm, grip na riadidlá aero, legíny vytlačiť stranu, riadidlá výťah 29mm.


( 3 Hodnotenie )

Počet