Pôvodný Xiao Mijia ZADARMO KRAVATU vonkajšie športové topánky pánske ľahké priedušná cloud bomba športové bežné mužov a žien topánky

€39.91


Poznámka 1 : Prosím vyberte si veľkosť podľa vašich dĺžka nôh.

Poznámka 2 : poslali Sme topánky Eur podľa veľkosti , Ak zistíte, že tam sú 3 krajín veľkosť topánok, stačí použiť Európe veľkosti grafu na overenie topánky, ktoré ste obdržali, iné krajiny veľkosť môže byť ignorované

Poznámka 3 : Stáť rovno na papier označte bodov z najdlhších predný prst a podpätku, dĺžka dvoma bodmi je dĺžka nôh.

Poznámka 4 : dĺžka z ľavej nohy a pravej nohy môže byť mierne odlišný , prosím zmerajte väčší.

Poznámka 5 : Ak vaše nohy sú myslieť a široký, odporúčame vám vybrať jednu veľkosť väčšie. ak sú úzke a tenké, odporúčame vám vybrať jedno menšie.

Poznámka 6 : Prosím vyberte si veľkosť podľa dĺžka nôh, (nechcem vyberte si veľkosť podľa vašej krajiny obvyklého veľkosť !!!) "EUR" Veľkosti sú iba orientačné, len dôverovať dĺžka nôh!

Poznámka 7 : US veľkosť 7 (25 cm). Tento 25CM nie je stielka dĺžka alebo podrážka dĺžka, to znamená, dĺžka nôh len.

Poznámka 8 : pôvodnom balení, pole nie je zahrnuté v snahe znížiť náklady na prepravu, ak potrebujete darčekovej krabičke, pls, dajte nám vedieť, je potrebné dodatočné náklady 3USD.

Note9 :jediný je rad, nie ploché. Tak vložky musí byť 0-2 cm dlhší ako dĺžka nohy. Napríklad: dĺžka nohy zodpovedajúce 43 metrov je 265 mm, ktoré by nemali byť meraná dĺžka vložky. Táto metóda merania je zle. Veľkosť referenčné tabuľky sú uvedené všetky medzinárodné štandardné veľkosti.

prosím zmerajte si dĺžka nôh pred objednávku .ak máte nejaké problémy , môžete nás kedykoľvek kontaktovať.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

To je Xiao ekologické reťazca výrobkov ,nie je žiadny Xiao LOGO na to .Vďaka za vaše porozumenie .Sľubujeme, že výrobky, ktoré ponúkame na predaj sú všetky Xiao youpin Úradný produkt !!!

Štítky: xiao tenisky značky, úradný xiao, ženské školiteľov ženy, mi xiomi, xtep pre mužov, xiomi, bežné tenisky, freetie mijia, mi ženské topánky, mijia xiao.


( 1 Hodnotenie )

Počet