Urallife Víno Otvárače Nástroj Otvárač Na Víno Bar Páky Vývrtka Tvorivé Rýchle Otvárač Nástroj, Víno, Pivo Vývrtka Na Svadbu Kuchyňa

€20.12


Urallife Víno Otvárače Nástroj Otvárač Na Víno Bar Páky Vývrtka Tvorivé Rýchle Otvárač Nástroj, Víno, Pivo Vývrtka Na Svadbu Kuchyňa

Otvárač na víno Zjednodušuje Celý Akt Otvorenia Fľaše Keď uncorking víno nie je čo najviac podpis vec na svete, pomocou vývrtku s lepší dizajn znamená menej fumbling s fóliou a jemnejšie, ľahšie pop fľaše. Príručka víno nastaviť, odstraňuje korku v priebehu niekoľkých sekúnd dve jednoduché pohyby, ktoré vyžadujú len dva návrhy—push a pull.

Klasické Králik Vedúci Vývrtka

Jednoduché otváranie s jedným stlačením tlačidla Otvorte fľašu v sekundách) | Rameno princíp dizajn | chcete Ušetriť čas a námahu | Králik vedúci tvar

Tešiť sa zo života, má byť vyvážená, aby každý jemnosť

Všetkých milovníkov vína nemôže uniknúť problém otvorenia fľaše, najmä tých, ktorí chceli stýkať, ako sa červené víno zátka rýchlo, elegantne a non-deštruktívne, je obzvlášť hodné otázke diskutovať! Králik vedúci vývrtka, Jednoduchá inštalácia, elegantné fľaše otvorenie, elegantný dizajn, dokonca aj vtedy, ak ste zostať ticho, to je tiež krásna scenéria.

Milý sommeliers s vynikajúcou králik hlavou tvarov

Ako názov napovedá, tvar sa podobá králik hlavu, tak králik vedúci vývrtka je pomenovaný. Kompaktný kovové telo je ozdobený koži-priateľský materiálov, a atmosféra je nádherne uzemnené. To je krásne a šetrí čas používať. Je obľúbený otvárač pre mnohých milovníkov vína.

Vynaliezavosť, vyhotovením, mimoriadnu eleganciu a vznešenosť

Použitie vysoko kvalitnej zliatiny zinku, vynikajúcu pevnosť a tvrdosť výkonu, jemné oplechovanie povrchová úprava, viac kovový lesk, plus výtvarné spracovanie, ako jasná ako zrkadlo, podrobnosti sú elegantné všade, mimoriadne temperament, všade vyžaruje vrodené Odlíšiť.

Stlačte tlačidlo a potom na niekoľko sekúnd na otvorenie fľaše bez zastavenia trosky

Na základe princípu páky, to je viac práce-ukladanie a jednoduché použitie v procese tlačenie/ťahanie. Len s jedným hladkým akcie, jeden stlačte a jeden výťah môžete ľahko otvoriť fľašu, a korku sa dá otvoriť rýchlo, v priebehu niekoľkých sekúnd. Dievčatá môžu otvoriť víno bez námahy.

Informácie O Produkte

1. Vysoko kvalitnej zliatiny zinku, pevný a odolný voči oxidácii, Kovový lesk textúry. 2. Ergonomická rukoväť, pohodlné uchopenie, Sila je aj viac.

3. Z nehrdzavejúcej ocele vrtáka, vyššiu pevnosť, Bez oxidácie a bez hrdze. 4. Zakrivené fľaše rukoväť, Pohodlné nosenie na dotyk.

Metóda

Otváracie kroky 1. Nadvihnite rameno, rukoväť otvárač, priložte skrutku hák s vínom zátka, a podržte na fľaše rukoväť s jednou rukou 2. Držte páčku rukoväť na druhej strane a pomaly zatvorte páky, rukoväť, vložte skrutku háčik do zátka 3. Po páky, rukoväť je úplne uzavretá, zdvihnite rukoväť znova a víno zátka môže byť vytiahol Vytiahnutí kroky 1. Mať otvárač preč z fľaše úst, zatvorte páky, rukoväť, a podržte na fľaše rukoväť 2. Zdvihnite rameno, rukoväť znova a odstrániť víno zátka z skrutku, háčik

Veľkosť Produktu

Štítky: homebrew pivo auta, korok víno, pivo homebrew, stojan na víno, Pivo Batérie, hunter t tričko, Fľaša Výplň, pivo hrnček, poeles crepes, otvoriť víno.


( 0 Hodnotenie )

Počet