60ml Rias Rozšírenia Kefa Šampón Auta Rias Rozšírenie Lepidlo Oko Lash Čistiace Peny Čerpadla Dizajn Č Stimulácia make-up, Čistí

€4.96


Ak si objednáte od nás, nebudeme vám posielať DARČEKY ZADARMO.

Odpoveď: darčeky Zadarmo na všetky objednávky. B: získate 1 box rias voľne ak je nad 19.00 USD na objednávku. C: dostanete 2 box rias voľne ak je nad 36.00 USD na objednávku. D: Budete mať 3 box rias voľne ak je to viac 49.00 USD na objednávku.

Funkcia: Vezmite prosím na vedomie: Ostatné doplnky nie sú v cene. 100% nová kvalita Netto obsahom: 60ml Teplé pripomienka: Ibištek čistenie puff sa dá ľahko odstrániť make-up, účinne odstrániť nečistoty, ľudia, ktorí sú alergickí na koži Ako používať: Dajte vyčistiť lístkového na čistej vaty a jemne utrite make-up remover. Hlavné zloženie: voda, propylénglykol, PEG-7 caprylic kyseliny, vitamín C, povrchovo, dinatrium EDTA, príchuť agent Čas použiteľnosti: 3 roky Poznámky: 1. Manuál toleranciu merania je 2-5g. Prosím, nevadí, že vaše výmenu. 2. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba projektu. ďakujem vám veľmi pekne! Package Zahrnuté: 1 * Čistenie mousse

Funkcia: 1.Kefa vám pomôže vyčistiť nečistoty, maz, čierne bodky a zvyšky make-up. 2.Hĺbkové čistenie na nos, oči a pery. 3.Ultra-jemné mikrovlákna mäkké vlasy, zníženie trenia s podráždenie pokožky. Poznámka: 1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie a tam budú rôzne farby ako rôzne displej, prosím pochopiť. Vďaka. 3.Prosím, vyčistite ho pred prvým použitím.

Položky:lepidlo lepidlo Primer Účinok : 1.Užitočné Položky ako pomocník na výrobu lepidla silnejší,rýchlejší čas schnutia lepidla. 2.Udržať riasy zostať tam dlhšie. Použitie:Pred vykonaním predĺženie rias,primer aplikátory na korene riasy. Vklad:nemiešajte a obchod s lepidlom,ktoré spôsobuje zaschnutí lepidla. kapacita:10 ml Tento produkt optimalizovať lepidlo je lepidlo power. Takže lepidlo môže lepšie preniknúť do hlbších vrstiev rozšírenia a vytvoriť silnejšie puto.

Štítky: rias pre lepidlo, lash šampón, základné rias rozšírenie auta, leeven vlasy, šampón cestovanie, rias dodanie, lupiny šampón, prírodné make-up štetec auta, lash rozšírenia zariadenia, auto snehu.


( 0 Hodnotenie )

Počet