Nemecký Dovezené Extracorporeal Shock Wave Therapy Zariadenie Liečbu Erektilnej Dysfunkcie Stroj s CE

€1 338.94


Rázové Vlny Liečba:

Šoková vlna je tlaková vlna-akékoľvek úkony, ktoré vytláča jeho okolí médium je tlakovú vlnu.Zvlnenie vytvorí, keď sa kameň je vrhnutý do rybníka je tlakovú vlnu. Rázové vlny používané v koní medicíny sú generované v kvapalné médium vo vnútri snímača hlavy a sú potom prenášané ľahko cez pokožku, tukov a svalov.Vysokej energetickej vlny sú zamerané v rámci hlava snímača tak, že rázové vlny môžu byť smerované na presné oblasti úrazu.Keď rázové vlny hit oblasti vysokoškolského akustická impedancia,ako sú kosti, vlny pomaly dramaticky a veľké množstvo energie sa uvoľní do okolitého tkaniva.

Rázové Vlny Liečba pre ED:

Väčšina mužov, ktorí trpia erektilnou dysfunkciou majú cievne problémy, ktoré ovplyvňujú nádob, ktoré dodávajú krv do kavernózna orgány penis,čo má za následok pokles schopnosti rozvíjať a udržať erekciu. Konečný výsledok je nedostatočný krvný tok nasleduje predčasné odvodnenie ofan už znížené množstvo krvi z kavernózna orgánov, čo znamená, erekciu nie je dosiahnutá. Shockwave Terapia pre ED tohto typu môže byť veľmi účinná liečba.

Rázové Vlny Oblasti použitia:

·Fyzioterapia

·Ortopédia

·Športové zranenia

·Estetickej medicíne

Výhody

Úspešnosť 80%

Non-chirurgické a drog zadarmo

Non-invazívnej

Žiadne riziko infekcie

Rýchlejšie a jednoduchšie uzdravenie

Zníženie nákladov

Výhody:

1. Vysokú účinnosť,rýchly zmiernenie bolesti.

2. Neinvazívne,bez anestetikum,pohodlné a rýchle.

3. Každý ošetrovateľskej len 20 minút,5-10 ošetrovateľskej každé zasadnutie.

4. Široko aplikované na rôzne mäkké tkanivo liečby.

Štítky: rázové vlny, nohu terapia stroj, prenosná tlaková vlna, shockwave terapia pre ed, liečba hemoroidov, rosacea liečba, spoločná terapia stroje, fyzioterapia rázové vlny, ženy terapia stroj, eswt rázové vlny.


( 0 Hodnotenie )

Počet