USB/USA, Smart Keramiky Mačka Pitnej Podávač Automatický Obehovej Vody Feeder Pet Zásobník Vody 3D Fontána Vodnej nádrže

€30.49


Funkcia:

- Pet fontána je navrhnuté na znižovanie hluku čerpadla. To je navrhnuté s ultra-tichý šok absorpcie a môžu byť ticho prevádzkované v noci, aby vám pomohol, a svoje pet užite si sladký a zdravý spánok v noci.

- Prijíma ekologicky šetrné materiály, ktoré sú bezpečné a netoxické a štýlový vzhľad bude dokonale ako domáce dekorácie.

- Automaticky recykluje pet fontány, tečúce prameň vody, a podporuje domáce zvieratá piť viac vody.

Špecifikácia:

- Materiál: Keramické

- Veľkosti: 16.5 x 16,5 x 18,5 cm

- Farba: Modrá, Biela, Ružová, Čierna

- Konektor: USB/ plug NÁS

Package zahrnuté:

1 x Pet Fontány

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: mačka fontána pre vodu, mačka prameň vody, misa mačka, mačka keramické fontány, gato, led mačka fontány, lepim, veľké pet fontány, automatu mačka feeder, misa mačky.


( 2 Hodnotenie )

Počet