3L USB Automatické Pet Mačka Pes Feeder Pitnej Fontány Mačky Studne 360° Obehu Filtrovania Dávkovač Vody v Jazierku

€12.84


Package Zahrnuté:(nemusia zahŕňať plug)

1 x Pet Fontána s jedným Filter

alebo

6 x Filter

Funkcie :

* 360° obehu filtrácia , každá kvapka je svieža a živá voda: s cirkulujúcej vody kanál dizajn, tečúcej vody je v plnom kontakte s filtračný prvok, a obehu filtrácia je viac dostatočné.

* Auto Power-off :čerpadlo sa automaticky vypne, keď voda odtečie na ochranu čerpadla pred spálením, ktoré sa uvoľní z obáv o bezpečnosť problém, keď nie ste doma. A to si byť späť na prevádzku automaticky po pripojení.

* 5V USB napájanie : Bezpečné a šetrné k životnému prostrediu, vhodné pre 5V cez USB rozhranie, dokonca aj vtedy, ak zviera je náhodou pohrýzol, že nebude poškodené elektrickým prúdom.

* Skladovanie vody v hornej: Občas malé zlyhanie napájania, nebojí, priehľadné okno pre jednoduché pozorovanie objemu vody, pridajte vodu.

* 3L veľkú kapacitu, budete potrebovať len na doplňovanie vody, raz alebo dvakrát týždenne namiesto denne.

* Samostatné dizajn pre ľahké a jednoduché čistenie. Vedre a hornej vrstvy sú oddelené pre čistenie bez ťahania riadok, čo uľahčuje ich čistenie jednoduchšie.

Špecifikácia :

Názov položky: Mačka fontány

Platné Objekty: Psy a mačky

Materiál: ABS

Napájanie: USB rozhranie

Nádrž Na Vodu, Kapacita: 3.0 L

Farba: Čierna, Biela, Ružová, Modrá

Náhradný filter pre 3L psa & cat automatické vody pitnej fontány

Poznámka:

Filter náhradné pokyny:

1.Filtračné vložky sú odporúčané, aby sa zmenil každých 30 dní,Ak chcete dosiahnuť dobré filtrácie výsledky.

2.Filter môže byť trochu prášku, keď opustí továreň, čo je normálne.Nový filter sa odporúča použiť po namočení v čistej vode po dobu 2 minút.

Štítky: mačka prameň vody, pes har, misa mačka, mačka suché krmivo, gato, mačka príslušenstvo scool, väzby domáce zvieratá, led mačka fontány, lepim, barbi tričko.


( 5 Hodnotenie )

Počet