NEWYES Dropshipping Vymazateľné Notebook Papier, Koža Opakovane Smart Notebook Cloud Storage Flash pamäťové

€17.86


NEWYES Dropshipping Vymazateľné Notebook Papier, Koža Opakovane Smart Notebook Cloud Storage Flash pamäťové

Funkcie a špecifikácie:

NEWYES Smart Vymazateľné Notebook je Opakovane Smart Notebook, môžete jednoducho utrite vaše poznámky s vlhkou handričkou / mokré tkaniva, môžete Použiť až 1000-krát.Pracuje s CamScanner APLIKÁCIE(aplikácia pre Android a iOS), Stiahnuť CamScanner APP, Skenovanie s APP store svoje poznámky. Môžete tiež okamžite výbuch si poznámky do služby typu cloud, ako DropBox, Google Drive, Onedrive, Yandex.Disk a tak ďalej.

Polovicu sa rozhodol, papier, Polovicu s prázdny papier, ideálny pre písanie a kreslenie. Vhodné pre študentov, deti, umelec, architekt a pod.

Poznámka : odporúčame používať Pilot FriXion Perá s Smart Opakovane použiteľný Notebook, iné perá nie je Odporúčané.

POZNÁMKA:

1. vymazateľné pero nemali používať?

Nebojte sa, je to nedorozumenie, pls odstrániť červená vosková vrstva z NIB, potom pero je ok, pls skúste to urobiť, vďaka. Aplikácia scény(Inšpiratívne ,Detí Tvorivosť,Budovy,Poznámka)

Opakovane použiteľný Notebook, môžete jednoducho utrite svoje poznámky, pomocou vlhkej handričky, mokré tkaniva alebo gumu.

Práca s CamScanner APP, môžete Si stiahnuť CamScanner APLIKÁCIE v telefóne.

Smart notebook. Skenovanie s CamScanner APP store svoje poznámky, Výbuch si poznámky na google docs, dropbox, iCloud, Evernote, box a e-mail.

Používateľská Príručka na druhej strane

Polovicu sa rozhodol, papier, Polovicu s prázdny papier, vhodný na písanie a kreslenie

šijacie dizajn viac zmysle kvality , Vysokej kvality usne

kovové loose-leaf cievka môže byť flexibilný demolácie

Veľkosť papiera: A5(5.8 x 8.3 palec, 147 x 210 mm). Kryt veľkosť: 6.8 x 9.1 palec, 173 x 230 mm High-end vzhľad, materiál je viac odolná koža, 4 farby na výber. Package zahrnuté: 1 * Smart Opakovane použiteľný Notebook , 1 * polit frixion pero, 1 * handričkou

Štítky: prípade úmrtia poznámka, smart home, časť papiera, recurva kože, vestník kože, poznámkový blok, kožené book vestník, agenda, plánovač, dropship.


( 2 Hodnotenie )

Počet