3ks silikónovými pásikmi pre Notebook A5 Notebook Multi-function Popruh Farba Silikónové poznámkový blok Popruh Candy Farby Knihy Uviazať Lano

€3.33


Silikónovými pásikmi pre notebook 3 ks/pack

Názov: A5 Poznámkový Blok Popruh

Veľkosť: 1.5*20 cm

Materiál: elastické silikónové

UPOZORNENIE:

Naše Produkty:

Používame pravda fotografií ak chcete zobraziť naše produkty, čo vidíte, to, čo dostanete. Veľkosť chyba +-3 cm je normálne. Svetelné efekty farebný rozdiel je normálne.

Naše Služby:

Môžete chatu s nami za akékoľvek otázky cez TradeManager, odpovieme vám správnu cestu, Ak nie sme online, prosím e-mail nás, my vás budeme kontaktovať do 24 hodín .

Platby:

Akceptujeme Viazaný, Kreditné karty, Visa, Master, TT a Peniaze rezervácie . Ak potrebujete zaplatiť nám inými spôsobmi, prosím, láskavo kontaktujte nás e-mailom alebo on-line TradeManager. Pred platby, prosím skontrolujte vaše dodávky informácie: adresu, meno, psč, telefónne čísla atď.

Vráti Výraz :

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

Štítky: poznámkový blok plán, a5 kožené notebook, poznámka príspevok, plánovač rok, notebook a5 60, poznámkový blok, a5 notebook, tortu xiao, notebook a5 hnedá, lesk list.


( 2 Hodnotenie )

Počet