Ekg Smart Hodinky Mužov 1.78 palcový Full Dotyková Obrazovka Prehrávania Hudby Ženy, Športové Fitness Tracker 2021 Nové Smartwatch Pre Android IOS

€34.16


Kľúčové Body:

Miestne hudbu, pozerať, 512mb veľké pamäť, Bluetooth hovoru, Bluetooth hudba

Hlavné Parametre:

Hodinky UI jazyk: Čínština,anglický,nemecký,ruskej,španielsky,portugalský,francúzsky,Japonský,taliansky,poľský,hebrejské,Thai,arabčina,Vietnamskej APP a správy push podporu jazyk: Chinese,Russian,English,German,Japanese,Korean,Spanish,French,Arabic,Czech,Greek,Persian,Italian,Dutch,Polish,Portuguese,Korean,Finnish,Swedish,Thai maďarský,slovenskej Apk meno: FitCloudPro Batéria: 230mah Displej: 1.78-palcový Dráhy obrazovke 420*485 Dotykový displej: plne dotykový

Hlavné Funkcie:

Motion tracking: Vzdialenosť / Kalórií / Postup / multi-sport mode / Stopky Zdravia sledovanie: 24-hodinové nepretržité monitorovanie srdcovej frekvencie / monitorovanie Krvného tlaku / kyslíka v Krvi, monitorovanie / Spánku monitorovanie / Ekg správy upozornenie:Hovory, SMS, Wechat, QQ, Facebook, Twitter, WhatsApp, Riadok, Instagram, Snapchat, Skype a pod. Funkcia Bluetooth: Bluetooth ovládanie kamery / Bluetooth ovládanie hudby Bluetooth hovoru:Dailer / Call logs /Telefónneho zoznamu / Správ IP67 vodotesný: nie je k dispozícii pre nosenie počas umyte ruky, plávať, v daždi, atď. Nepoužívajte ho, keď si horúcu sprchu/kúpeľ alebo sauna ďalšie funkcie: Jas / Budík / Sedavý pripomenutie / Nájsť telefón / Nájsť hodinky / Počasie / Stopky / Zdvihnite ruku na zosvetlenie displeja , atď.

Poznámka :

Prenosné zariadenia, monitor ľudskej činnosti prostredníctvom elektronických snímačov. Oni sú na úrovni spotrebnej elektroniky. Je to normálne, že určité odchýlky. Zdravotné výsledky skúšky hodinky sú len pre referenčné účely, a nie môže byť v porovnaní s zdravotníckych zariadení. Keď sa na hodinky, je umiestnený na povrchu objektu, tam bude srdcovej frekvencie / krvný tlak a iné výsledky testu. To je normálne a nie produkt vady.

Štítky: smartwatch, človek pozerať, ary hodinky, 70mai xiao, amazfit hodinky, smart hodinky, muži sveter, black shark 3 pro, muži hodinky, náramok mužov.


( 5 Hodnotenie )

Počet