14Pcs/Set Čistý rastlinný Aromaterapia Výustiek Esenciálny Olej 10 ml Organické Masáž Relax Vôňa pre Starostlivosť o Pleť Auta

€17.44


Odrážky:

1、1. Esenciálny olej obsahuje 14 samostatných o 10 ml fľaše: levanduľa, mäta, lemongrass, eukalyptu, sladký pomaranč, tea tree, harmanček, lemon, mizongxiang, grapefruit, ylang-ylang, bergamot, ružové a kadidlo. 14 vôňa typy priniesť vám čuchové obrad.

2、2. Prírodné, bez prídavných látok, čistoty a terapeutické kvality. Všetky prírodné esenciálne oleje sú testované na zabezpečenie najvyššej kvality. Žiadne prídavné látky.

3、3. Široko používaný bio-esenciálny olej môže byť široko používaný v aromaterapia, masáž olej, starostlivosť o vlasy, vaporizer, spa, osviežovač vzduchu, starostlivosť o domácnosť a kancelárie relax.

4、4. Existuje mnoho spôsobov, ako využiť prírodné esenciálne oleje: priame nasávanie, kadidlo, zadymenie, kúpanie, masáž, a mokré stlačením tlačidla. Bez ohľadu na to, čo chceš, nie je vždy spôsob, ako pre vás.

5、5. Esenciálny olej obsahuje kompletný vôňa, ktorá je vynikajúci darček na Vianoce, deň Vďakyvzdania, narodeniny, výročie, dovolenka, učiteľov, deň otcov, deň matiek, atď.

Funkcie:

1. Esenciálny olej obsahuje 14 samostatných o 10 ml fľaše: levanduľa, mäta, lemongrass, eukalyptu, sladký pomaranč, tea tree, harmanček, lemon, mizongxiang, grapefruit, ylang-ylang, bergamot, ružové a kadidlo. 14 vôňa typy priniesť vám čuchové obrad.

2. Prírodné, bez prídavných látok, čistoty a terapeutické kvality. Všetky prírodné esenciálne oleje sú testované na zabezpečenie najvyššej kvality. Žiadne prídavné látky.

3. Široko používaný bio-esenciálny olej môže byť široko používaný v aromaterapia, masáž olej, starostlivosť o vlasy, vaporizer, spa, osviežovač vzduchu, starostlivosť o domácnosť a kancelárie relax.

4. Existuje mnoho spôsobov, ako využiť prírodné esenciálne oleje: priame nasávanie, kadidlo, zadymenie, kúpanie, masáž, a mokré stlačením tlačidla. Bez ohľadu na to, čo chceš, nie je vždy spôsob, ako pre vás.

5. Esenciálny olej obsahuje kompletný vôňa, ktorá je vynikajúci darček na Vianoce, deň Vďakyvzdania, narodeniny, výročie, dovolenka, učiteľov, deň otcov, deň matiek, atď.

Špecifikácia:

Názov: Aróma Podstate Olej Nastaviť

Veľkosť: cca 220*156*30 mm/8.66*6.14*1.18 palec

Vône: levanduľa, mäta, lemongrass, eukalyptu, sladký pomaranč, tea tree, harmanček, lemon, mizong kadidlo, grapefruit, ylang-ylang, bergamot, ruža, kadidlo

Balenie Zoznam:

Aróma Podstate Olej Set*14PCS

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: massag olej, lanthome penis, esential oil difúzor zvlhčovač, cyperus olej, difusser esenciálny olej, prírodné, aromatické silice, horúci olej, doterra olej, chryzantéma olej, essentital olej auta.


( 1 Hodnotenie )

Počet