Hliníkové AN10 olejový Filter Chladič Sendvičová Doska Adaptér Termostat w/80 Deg F 176

€19.25


Hlava Chladič Oleja Filter Termostat Sendvičová Doska Redukcia / Adaptér

Aplikácia Prichádza s 3/4x16UNF a M20xP1.5 Adaptér pre Väčšinu Vozidiel Aplikácie

Popis

100% zbrusu nový, Nikdy sa snažil, alebo nainštalované Vyrobené so super nízkej hmotnosti vysoká kvalita 6061 Hliníka Ďalším kľúčovým prvkom na Chladič Oleja Kit je našou súčasťou termostatu. Na udržanie konštantného olej temp a rýchly motor zahriať, a tečúce, termostat je súčasťou inline na olej blok adaptér na štandardný typ a na externej jednotke na diaľkové olejový filter typu. Ventil je zavreté pod 70 ° C (158 F) a hladko sa otvorí úplne na 80 ° C (176 F), aby sa zabezpečili optimálne teploty oleja. Chladič oleja Súpravy pomôcť predĺžiť životnosť vášho olej a vaše vnútorné súčasti motora.

Pevný jazdy spôsobuje vyššie teploty motora, Olej a chladičov sú vynikajúci doplnok, a sú účinné hlavne v náročných jazdných podmienkach. Pomocou podobných vnútorné-fin core design ako slávny olejové chladiče, sme schopní zvýšiť olej kapacity, zníženie teploty oleja, a rozšíriť motor a chladič oleja je život. Naše systémy ponúkajú aj vnútorné (alebo externé) termostat (otvorenie rozsahu 80℃ (176 F)) umožniť rýchly motor zahriať. Každý chladič je kontrolovať tlak na 175 psi. Naše pravidelné vzorky sú praskla testované na 350 kpa. Žiadne pokyny obsiahnuté, Odbornú montáž, je vysoko odporúčané,

Farba Strieborná

Veľkosť Vstupného & Zásuvky Montáž: AN10 olejový filter montáž Vlákno = 3/4X16 UNF a M20XP1.5

Patrí

1 Súprava

Sme výrobca,kontaktujte nás, prosím, ak chceš viac produktov,vďaka!

Štítky: an10, olejový termostat, k20a2, an20 montáž, olejový filter adaptér, elektrické turbodúchadlo 12, an10 na, an4 montáž, olej sandwich, auto chladič oleja.


( 4 Hodnotenie )

Počet