Dvojité Sonická Elektrická zubná Kefka H9 Dospelých Časovač 5 Režime Nabíjateľná Zub 10 Nahradenie Brush Heads 2 Travle Prípade kefka

€8.14


Lächen RM-H9 double pack elektrický zubná kefka sonická zubná kefka s 2 handpiece a cestovné puzdro, 5 režimov s 10 sensiflex

Lächen Sonická Elektrická zubná Kefka RM-H9

LÄCHEN sa zaväzuje stavebné high-end osobnej starostlivosti značiek a poskytuje zákazníkom vysokú kvalitu osobnej starostlivosti a zdravotníckych výrobkov a spoľahlivej služby

LÄCHEN elektrická zubná kefka ponúka jemný a účinný spôsob čistenia. Sonická technológia účinne odstraňuje škvrny a plaku. Znie to elektrická zubná kefka pomáha predchádzať vzniku zubného kazu a zlepšiť zdravie ďasien, vhodná pre užívateľov s traky, výplne, implantáty, korunky a dyhy.

SONICKÁ TECHNOLÓGIA - 5 čistiace režimy (Čistenie, Biela, poľský, Guma Starostlivosti, Citlivé), aby vyhovoval vašim individuálnym čistiace potreby. Od 31,000 na 48,000 kefa hlavu pohybov za minútu, odstráni oveľa viac plaku ako ručné zubná kefka. 6 mm amplitúda vibrácií, účinne odstraňuje zvyšky v medzizubné priestory.

SMART DIZAJN - integrované 2-minútový časovač pomôže vám udržať 2 minúty čistenia čas odporúčané lekármi a zubných hygienikov. A 30. intervalový časovač signalizuje prechod na nasledujúcu kvadrante. 5s smart pamäť systém automaticky uloží vaše posledné čistenie režim, nie je potrebné, ak chcete vybrať režim znova, keď použijete ho znovu.

PREMYSLENÉ KEFA, HLAVA - DuPont štetiny v potravinovej kvalite. Kefa hlavu s zaoblené štetiny tipy, perfektne sa prispôsobí kontúram zuby a ďasná a zabezpečí dôkladné a jemné čistenie. Desať sensiflex: 5 biela štandard brush heads, 5 čierna štandardná kefa hlavy pre každodenné použitie na bielenie a poľský vaše zuby.

IDEÁLNE NA CESTOVANIE - rýchle nabíjanie v 3-8 hodín. Dlhá výdrž batérie, plné nabitie vydrží až 60 dní s obvyklým užívaním. Indukčné nabíjanie station s USB pripojenie môže byť spoplatnené s nabíjačku mobilného telefónu, PC / notebooky, mobilné nabíjačke a nabíjačku do auta, celosvetové napätie (100V-240V), ideálny pre cestovanie a dlhých ciest.

Obsah: Nabíjateľná elektrické sonická zubná kefka (1x Sonic handpiece biela, 1x Sonic handpiece čierna , 10x kefa, hlava , 2 x cestovný box), 2 x indukčnej nabíjačky, plochý kábel USB pre nabíjanie pomocou pripojenia USB. S nákupom tohto ultrazvuková zubná kefka ste tiež získať zadarmo e-knihy na tému čistenie zubov a zubné zdravie.

2 x RM-H9 Sonická Elektrická zubná Kefka Handpiece

10 x kefka hlavy s hygieny čiapky

2 x indukčná nabíjacej stanice s USB kábel

2 x Cestovné puzdro

1x návod na použitie

1 x ďakujeme, že ste kartu

Štítky: 360 automatické kefka, h9r, colgate, elektrické zubné kefky, cestovné puzdro, elektrická zubná kefka, vedúci zubná kefka elektrické, oral-b sonic complete, miliónov kefka, oclean sonic kefa, hlava, presýpacie hodiny sprcha, ježko sonic.


( 1 Hodnotenie )

Počet