GameSir F4 Falcon PUBG Mobile Controller Gamepad + Talons Prst Rukavice 1 Pár Odborných Palce Puzdro pre Call of Duty

€21.80


Rýchly Štart: Plug and Play

Teraz, prosím, povedzte mi, ktorá herné periférie môže pracovať bez sťahovania aplikácie alebo pripojenie Bluetooth? Aha? Od teraz môžete blurt jeho meno: GameSir F4 Falcon! Potrebné žiadne ovládače, aplikácie alebo pripojenia Bluetooth, pravda, plug and play! Vzhľadom na jedinečné kúzlo GameSir, F4 Falcon eliminuje spojenie latencie a je 4-krát rýchlejšie, ako tradičnou technológiou Bluetooth mobile radiče!

Rýchle Zameranie: Jedinečný Skladací-krídla Dizajn

Na rozdiel od iných herných periférií na trhu, F4 Falcon bol vytvorený majstrom estetiky. To nie je len hra, radič, ale aj umelecké dielo. Keď zložil, F4 je ako sokol v pokoji, a keď rozloženom stave, je ako falcon, ktorá sa šíri svoje krídla naháňať korisť. Okrem toho, opustiť žiadne zbytočné riadky a komponentov, F4 Falcon funkcie neviditeľný spínač, ktorý automaticky zapnúť, keď ju použijete, tak, že môžete vstúpiť do bitky rýchlejšie. A čo viac, aj keď F4 Falcon vyzerá veľmi malé, jeho vynikajúci dizajn interiéru je mimo vašu predstavivosť: každý tlačidlo, každý okruh a každé miesto je neustále testovaná a lepší.

Rýchlo Zničiť Nepriateľov: Až 4 Turbo Režimy

Nestrácaj seba v krásu Medusa, v opačnom prípade vám bude v nebezpečenstve. Okrem oko-lov estetický vzhľad, F4 Falcon je aj smrtiacu zbraň, ktorá môže rýchlo zničiť nepriateľov. Pretože toto je dôvod, prečo sa narodil. Na F4 Falcon je vybavený rovnakým "volič" ako skutočné M4A1. Môžete si vybrať vhodné turbo režim podľa bojového stavu, ako napríklad: Predvolený režim (raz stlačte tlačidlo, oheň raz) 3-praskla mode (stlačte raz, oheň tri krát) 6-praskla mode (stlačte raz, oheň šesť krát) 9-praskla mode (stlačte raz, oheň deväť krát) Ste Falcon alebo korisť?

Rýchla Reakcia: Krátkym Cestovanie a Click, Tlačidlá

Súčasné mainstreamové mobilné hry vyžadujú viac a viac komplexné a vysoko-frekvenčné činnosti, na ktoré je extrémny test tlačidlá ovládača. Nebojte sa, my vám pomôžeme vyriešiť všetky problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť v hre. Všetky tlačidlá F4 Falcon prešli prísnym testovaním, aby zabezpečili, že žiadne klávesy životnosť je až 5 miliónov krát. Čo je dôležitejšie, jeho tlačidlá stretnúť e-športových noriem, s vynikajúcou click pocit a veľmi rýchlo rýchlosť odozvy.

Ultra-nízka Spotreba Energie

Čas letí, tak rýchlo v hre. Vzhľadom na to, F4 Falcon je vybavená s ultra-nízka spotreba energie systému. F4 je možné úplne nabiť v 1-2 hodiny cez Typu C kábla, a potom vás sprevádzať až na 40 hodín.

Podpora pre iOS a Android

Ste iOS ventilátor alebo Android backer? Nikdy sa starať o to hlúpa otázka! F4 Falcon je univerzálny regulátor kompatibilný s oboma prúdu mobilných operačných systémov a podporuje všetky hra, ktorá môže ťahať svoje virtuálne tlačidlá. Čo musíte urobiť, teraz je ukázať svojim priateľom!

Tech Specs

Značka: GameSir Model: F4 Pripojenie: Plug-and-Play, Pracovné Plošiny: iOS a Android Kapacita batérie: vstavaná 90mAh nabíjateľná Lítiová batéria Čas nabíjania: 1~2 hodiny Pracovný Čas: 30~40 hodín Veľkosť balenia: 120*75*52mm Kompatibilný Mobilný Telefón Hrúbka: menej ako 10 mm Šírka: 66mm-85mm Dĺžka: menej ako 170 mm Poznámka: Prosím, odstráňte ochranný kryt z telefónu pred použitím.

V Rubrike

1* GameSir F4 Falcon Mobile Ovládači 1* Typ-C Kábel 1* Užívateľská Príručka Jeden Pár GameSir Talons Palce Rukávy

GameSir F4 Falcon Unboxing Video

Štítky: gamepad gamesir, android bluetooth gamepad, telefón pubg mobile, bluetooth receiv, ovládanie pubg, Ovládanie, ghost stick, ovládač pc, pubg radič asus, mobil.


( 2 Hodnotenie )

Počet