PBT Puding Keycap Nastaviť Havit Keycaps Double Shot Podsvietený s Ramenami pre KUTILOV, Cherry MX Mechanické Klávesnice, Black & White

€16.33


Podrobnosti

Tento produkt je IBA keycap sady,neobsahuje klávesnicu. Len v angličtine, no v iných jazykoch.

Package

1x Puding Kľúčov + 1x Kľúč Sťahovák

Compatiability

Kompatibilné s väčšinou z Americkej angličtiny mechanické klávesy, ktoré používajú Cherry MX alebo Outemu prepínače nehodí pre Corsair,Ornata klávesnice, ktoré nie sú štandardné US ROZLOŽENIE.

Produkt Veciach

【Puding Herné Keycaps:] vyzýva Dve vrstvy farby, dizajn keycap, s RGB klávesnice ak chcete zobraziť viac oslňujúci RGB lampa účinok. 【Pevné & Odolný] vyzýva Na keycaps je vyrobený z double shot PBT materiál, nie je ľahké nosenie a výborný na dotyk. 【Jednoduchá Inštalácia] vyzýva Na keycap s kľúčovými sťahovák, presné fit dizajn, vám umožňuje jednoducho vytiahnite a vymeňte ju. 【Široko Kompatibilné] vyzýva klávesnice keycap obsahuje 104 tlačidiel, Kompatibilné ŠTANDARDNÉ US ROZLOŽENIE mechanické klávesnice (87keys, 104keys a 108keys)(Teplé Tipy: Tento produkt neobsahuje klávesnica,Non-standard US LAYOUT, niektoré klávesy nie sú kompatibilné & klávesnice nie je kompatibilný s HV-KB390L a HV-KB395L). 【Ideálny pre Hranie na POČÍTAČI] vyzýva Priesvitné keycap zvyšuje RGB účinok klávesnice na vytvorenie hry atmosféra a vynikajúce ťuknite pocit, robí si ponorte sa do hry .

Štítky: gk61 klávesnice, klávesnica mechan, lqs gaming mouse, centrum čiapky, redragon rgb, modrá cherry mx, kawaii keycap, klávesnica keycap, teclados mecanicos, hp notebook.


( 2 Hodnotenie )

Počet