Podsvietená Klávesnica puzdro pre iPad 8. generácie 10.2 6. 9.7 10.5 Pro 11 2020 7. 10.2 Vzduchu 3 10.5 Kryt funda Klávesnica s podsvietením

€25.30


podsvietená Klávesnica puzdro pre iPad 8. generácie 10.2 6. 9.7 10.5 Pro 11 2020 7. 10.2 Vzduchu 3 10.5 Kryt funda Klávesnica s podsvietením

ULTRATENKÉ DIZAJN: štíhly a ľahký profil zdokonalil rokov starostlivé zdokonaľovanie sa, aby SUNYOUNG Klávesnice elegantný dizajn a jednoduché použitie. Či ste prístavu to okolo s Ceruzkou alebo to rock ako roztomilý dopĺňať svoje obľúbené oblečenie, premium puzdro a premyslený dizajn, aby to zápas pre váš tablet.

SVETLÉ PODSVIETENÁ KLÁVESNICA: 2 Režim podsvietenia displeja(Prejdite cez RGB farby alebo len konštantnú farbu RGB)) a 7 žiarivé farby, aby písanie zábavnej a jednoduché v tmavo alebo svetlo a jeho island štýl tlačidlá sú tiché a pohodlné. Na SUNYOUNG Folio sa dodáva v čiernej, modrej, ružovej zlato a zlatej farby; viaceré možnosti vám slobodu vybrať si, čo sa vám páči.

NEKONEČNÉ UHLY pohľadu: modulárny dizajn funkcie odnímateľná klávesnica, ktorá premení váš iPad na notebooku alebo svoju obľúbenú knihu za menej ako sekundu. V režime prenosného počítača, premyslené dizajn, ľahko sa prispôsobí akejkoľvek pohodlné uhol vyhovuje najlepšie. Ideálny pre prácu, písanie, alebo pre sledovanie videa v práci, v škole, cestovanie a domov.

Dokonalá OCHRANA: ťažké ABS plast shell a syntetické kožené vonkajšie dať tabletu ochranu, ktorú si zaslúži. LED osvetlená klávesnica a zahrnuté externé USB nabíjací kábel zabezpečiť, že môžete mať bezpečné pripojenie WIFI, kedykoľvek ju budete potrebovať. Teplo rozptyľovanie honeycomb dizajn nech si starosti menej o umiestniť váš ipad do puzdra na dlhú dobu, aj počas nabíjania.

Vstavaný držiak Ceruzky, uchopiť svoje Nové Pero bez námahy, kedykoľvek budete chcieť,môžete ľahko nosiť Ceruzka s vaším prístrojom.

Štítky: herné klávesnice, vlastné keycap, klávesnica mechan, ipad 7 klávesnica, prípade ipad klávesnice, a1652 prípade, folio klávesnice, klávesnica ruskej bezdrôtové, odnímateľný hliníka klávesnica prípade, alumunium akryl klávesnice prípade.


( 1 Hodnotenie )

Počet