3D Tlačiareň J-vedúci Hotend s jedným Chladiaci Ventilátor pre 1.75 mm/3.0 mm 3D v6 bowdenových Vlákna Wade Vytláčacie 0,4 mm Tryska

€7.44


Názov:Bowdenových V6 J-vedúci

Stav:100% Zbrusu Nový

Ohrievač:12V 40W/24V 40W

Thermister:100K NTC

Hrdlo:Všetky kovové

Trysky veľkosť:0,4 mm

DOPRAVA

1. Budeme odoslané položky v priebehu 2 -5days (pracovné dni, Nie na dovolenku sezónny) po zaplatení byť potvrdené platformu.

2. Zásielky Čína Príspevok Registrované Air Mail menej ako 2 kg tovaru v 15-60 pracovných dní, Ak potrebujete položku naliehavo, prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy.

Budeme vypočítať expresná doprava nákladov pre vás.

3. Keď sa zobrazí položky, ktoré ste si objednali, do 24 hodín, prečítajte si prosím starostlivo. Prosím, obráťte sa priamo na nás, ak máte akékoľvek problémy.

4. Ak nie ste ho získali v rámci dodacia lehota, kontaktujte nás prosím bez váhania. Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky.

Spätná VÄZBA

Prosím, neváhajte kontaktovať kedykoľvek. A budeme sa snažiť odpovedať na všetky správy do 24 pracovných hodín.

1. Pozitívna spätná Väzba a 5 Hviezd je veľmi dôležité pre nás.

2. Ak ste uspokojovanie s dodávať tovar, prosím, láskavo pomôcť opustiť pozitívnu spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s tovarom, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť v prvom rade.

Pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor.

3. Budeme sa vždy snažiť vyriešiť problém a žiť až k vašej spokojnosti.

Štítky: priame vytláčacie bmg, hotend, hotend v6, horúce konci ponožka, v tryska, dual vytláčacie výstroj, súprava mk8, 3D Živice, bowdenových trubice, nema 17 palacinka.


( 2 Hodnotenie )

Počet