Lerdge 3D Tlačiarne Diely Auto Vyrovnanie Snímač Touch Modul Pre DIY Delta 3D Tlačiarne

€7.23


Lerdge 3D Tlačiarne Diely Auto Vyrovnanie Snímač Touch Modul Pre DIY Delta 3D Tlačiarne

Výhodou:

1. požiadať o rôzne 3D tlačiarne

2. ľahké ovládanie a údržba

3. jednoduchá inštalácia, nie je potrebné nahradiť všetky náhradné diely v prípade modernizácie a nie je potrebné na ladenie

4. predvolené spúšť vzdialenosti 0,1 mm

5. vysoká presnosť, s opakovanými vyrovnanie presnosť pozitívne a negatívne 0,05 mm

6. životnosť je viac ako 500 tisíc krát, v priemere

7. silné anti-interferencie schopnosti a silné compatibility (kompatibilita s väčšinou 3D tlačiarne základná doska na trhu)

Upozornenie: Nie je možné použiť vyrovnávanie senzor ak tryska teplota je vyššia ako 45 stupňov

Zoznam:

1. automatické vyrovnávanie modul 1pc (prosím informujte nás tryska typ)

(Č. 1 Makerbot tryska, Č. 2 Ultimaker, Č. 3 MK8, Č. 4 E3D, Č. 5 E3D V6)

PS: teraz budeme robiť E3D=E3D V6

2. signálna čiara 1pc

Ako Používať Automatické Vyrovnávanie senzor na Lerdge Rada:

Film tlaku vyrovnanie sonda je spojený s Lerdge doska, ako je to zobrazené na obrázku:

Lerdge rada prijíma matice siete formát pre automatické vyrovnávanie. Týmto spôsobom môžete kalibrovať nelineárne rovine, ako sú PCB hotbed s vypuklý povrch.

Ako je uvedené vyššie, čierny rám je tlač veľkosť. Systém má 4 vyrovnanie bodov, hodnota vyrovnanie sondy na tlač platforma pre všetky červené bodky uvedené vyššie. Tieto červené bodky rozdeliť tlač platforma do pluralitu malých štvorcov alebo obdĺžnikové, potom systém bude uchovávať všetky body údajov. Výsledkom je, že celý tlač platforma je rozdelená na mnoho malých platformy. Systém zhromažďuje údajov meraní v oblasti okolo 4 miesta, kde sa pohybujú tlačové hlavy sa nachádza a vypočítať reálnom čase výška náhrady tlač hlavu, tak ako na dosiahnutie účelu vyrovnanie tlač platformu.

Automatické vyrovnávanie nastavenie parametrov:

Os X reverznej offset: relatívna vzdialenosť medzi vyrovnanie sondy a tlač hlavu v os X

Os Y zadnej strane offset: relatívna vzdialenosť medzi vyrovnanie sondy a tlač hlavu v osi Y

Z osi zadnej strane offset: vzdialenosť medzi tryskou a platformu, keď vyrovnanie sonda zistí platforma

Sonda plnenie uhol: uhol kormidlového zariadenia na vyrovnávanie sondy, keď sonda je zatiahnutá (ignorovanie to bez použitia)

Sonda uhla otvorenia: ovládanie uhol kormidlového zariadenia na vyrovnávanie sondy, keď sonda je znížená (ignorovanie to bez použitia)

Vyrovnanie body: skutočná hlásne body rovná námestie nastaviť hodnotu (napr. nastaviť až 4 body, skutočné detekcie 16 bodov, maximálna hodnota 9, ktorý je na detekciu 81 bodov.)

Sonda režim čítania: nastaviť úroveň štátu vyrovnanie sondy.

Pozornosť 1. Zabezpečíme zásielky v 7days po zaplatení. Náš zdarma zásielky je len Čína príspevok, Epacket to(len USA), Singapur Post a ruskej Vzduchu. 2. Akceptujeme platby: kreditnú kartu, TT, western union, Paypal a Alipay. 3. Ak máte akékoľvek pochybnosti o náš tovar alebo po predaji, sa, prosím, obráťte na náš zákaznícky servis. Budeme sa snažiť vyriešiť všetky tieto sa v krátkom čase. 4. Ak nie ste spokojní s tovarom, akceptujeme tovar vrátiť, len zabezpečiť tovar bez poškodenia. Všetky medzinárodné prepravné náklady budú hradené zákazníkom. 5. Ak ste spokojný s našou tovar a služby, prosím, zanechajte nám 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu. Vďaka za vaše podporuje.

Štítky: 3d senzor dotyk, s5 dotyk, viesť skrutku t8, 3d dotykový snímač ricambio, kossel delta časti, tlačidlo prepnúť film, bltouch 3d dotykového snímača, a1 dotyk, delta kossel, 3d delta.


( 1 Hodnotenie )

Počet