NS Upraviť Ťažkých Rýchle Uvoľnenie Grease Gun Spojka na Zerk Príslušenstvo ako 10.000 PSI 1/8" NPT Self-Locking Dve Stlačte Ľahké Tlačiť

€8.19


Ťažká Rýchle Uvoľnenie Grease Gun Spojka na Zerk Príslušenstvo ako 10.000 PSI 1/8" NPT Self-Locking Dve Stlačte Ľahké Tlačiť

Funkcie:

Táto položka je zamykanie mazivo spojka, ktoré zámky na mastnotu kovanie a pomáha odstrániť neporiadok, ktorý je spojený s mazanie!

1、Dvojitá rukoväť je jednoduchšie používať a nebude poškodeniu rúry. Tryska je tesniaci krúžok je vyrobený z kužeľovej gumy, aby zabezpečili, že spojky nebude úniku, veľmi uzavretá a odolná.

2、To funguje so všetkými grease gun typy - pneumatické, ručné a elektrické.

3、Hodí 1/8" NPT, montáž, všetky SAE a Metrické Zerk spojka príslušenstvo.

4、Nie je potrebné držať pri mazanie, Lock a uvoľniť obe ruky na prevádzku grease gun, Ľahko klip-off.Maximálny pracovný tlak 10 000 PSI (690 bar).

5、Ideálny pre nepretržité používanie bez rozbitia, únik, deformácie alebo typické a opotrebeniu.

-Mazivo ide, nie NA počítači. Viac maziva neporiadok všade.

-Konca odpadu. Končí neporiadok. Končí mazanie frustrácie.

-Pasuje pre všetky Nafukovače - 1/8" NPT montáž.

-Pasuje pre všetky SAE a Metrické Zerk príslušenstvo. Jednoducho nahradiť existujúce spojka, kliknite na oranžové tlačidlo na pravej strane kúpiť.

-Tlak zamknuté? Žiadny problém. Ľahko uvoľňuje z upchaté a príslušenstvo, a to aj pri extrémne tlaky.

Balenie Zoznam:

1 x Mazivo Spojka

Štítky: montáž maznice, pot vesta, tuk čerpadla, aeg, mazivo injektor, bicykel grease gun, konektor pcp, mazacie čerpadlo, Grease Gun, pcp.


( 0 Hodnotenie )

Počet