7mm Vzpierania CrossFit Podporu Kolena Rukávy

€9.89


modname=ckeditor NOVÉ od tu , konečná zbraň pre cvičenie dominancia -, úplne nová generácia koleno rukávy. bude vás pred hra--vedenie vaše kolená podporované a chránené počas skolenie opakovanie a drvenie WODs.

Poskytnúť spoločná podpora počas náročných tréningov a výťahov

Ochrániť kolená z odreniny počas lunges alebo prekážkovú racing

Poskytujú VMO (vastus medialis šikmé) podpora

*******************************************************************************

biela farba

Pobyt dal so unikátny organický dizajn, kĺzaniu dole počas činnosti

Udržať kolenného kĺbu teplé medzi cvičenia

Môže pomôcť znížiť non-špecifické bolesti kolena

Môže pomôcť zlepšiť jabĺčko sledovania nad kolená spp

byť použité na rôzne športové a fitness aktivity, vrátane: vzpierania, high-intenzity intervalového tréningu, prekážkovú racing, beh, cyklistika a iné funkčné fitness snažení.

k dispozícii vo veľkostiach extra malé prostredníctvom extra veľké, s dvoma hrúbka možností: 7mm, pre stredne podporu a maximálnu podporu. Postavený na Súťaž

formulovaný s jedinečným potrebám športovcov v mysli, a na rozdiel od rukávy od iných spoločností, sú oveľa viac ako re-purposed lekárske bandáž na koleno.

Výsledkom je pár koleno rukávy, ktoré sú vhodné pre väčšinu náročných tréningoch, zdvíhacie udalosti, a prekážkovú preteky - ešte dostatočne komfortné na víkend bojovník.

modname=ckeditor

Štítky: ortézy kolena, pás telocvični, koleno, bandáž na koleno, cross fit vybavenie, koleno podložky pre šport, telocvičňa elastické kolena, fitness koleno 7mm, cross fit fitness, koleno rukáv 3 mm.


( 1 Hodnotenie )

Počet