3 IN 1 Multifunkčné Plynová Spájkovačka Auto Nastaviteľný Plameň Bután teplovzdušné Pištole Plameňomet pre Šperky Budovanie Okruhu

€14.88


Funkcie:

1. Vysoká kapacita, 100-120 minút pre každú plný plyn použitie.

2. Priehľadné chvost môže priamo vidieť plynu obsahu.

3. High-end box úložný box.

4. Tri funkcie: po prvé, môže byť použitý ako normálny spájkovačka, po druhé môže byť použitý ako teplovzdušné pištole (pre zmršťovacej), keď spájkovačka hlava je odstránený, po tretie odstráni celý vykurovacie jadro, potom to môže byť použité ako plameňomet, a plameň veľkosť môže byť upravená.

Špecifikácie:

Materiál: Inžinierske Plastové

Váha: cca 460g

Vonkajší obal: o 24.5*13*5.5 cm/9.65*5.12*2.17 v

Teploty plameňa: 1300 ° C

Tip teplota: 400 ℃

Horúci vzduch teplota: 500 ℃

Plyn kapacita: 26ML

Použitie čas: 50-120 minút (v závislosti od použitia situácie)

Vlastnosti: Tento výrobok je vybavený samovznietenia funkcie, takže sa hráči nemusia použiť ľahší zapáliť. Jednoduché použitie! Osvetlenie a použitie výrobku je bohatá a krásna. S bezpečnostné spínacie zariadenia, prenosné plynu, zvárací horák je kompaktný a ľahko sa prenáša. DIY výrobné nástroje môžu byť zvárané a opraviť, pomocou zapaľovač plynu, ako energia, žiadne napätie obmedzenia, žiadne tradičné spájkovačka drôty, ktoré môžu byť použité kedykoľvek a kdekoľvek. Zmena rôzne konektory môžu byť prevedené na spájkovanie na mäkko, spájkovanie železa a ďalších funkcií!

Široké Uplatnenie:

1. Parafínový skorodované kovové skrutky súprava, laboratórne kúrenie výskumu, kuchyňa pečenie náradie, výrobné zariadenia, údržba

2. Zváranie auto, kamión a na leteckých opravy

3. Elektrické zariadenia, motorové ovládanie box opravy, zváranie, atď.

4. Vodič doska opravy, zváranie, IC rada zváranie, opravy domov oblasti okruhu zváranie a opravy multi-univerzálne použitie

5. Tin komponentov, spájkovanie...

6. Šperky, okuliare, opravy a rezanie plastov

Pokyny:

1. Tipy na používanie spájkovačka: najprv otočte ventilom gombík na 4. miesto, a potom ju zatlačte hore, až do konca, a oheň, štrajk (po splnení že otvorenie spájkovačka core červená), potom pomaly uvoľnite spínač.

2. Svetlo ohňa a pozorujte pozorne, vo vnútri otvorenie spájkovačka vedúci by sa mal vrátiť červená rýchlo. Vlastne, teplota spájkovačka tip je riadená nastavením objem plynu. Keď nastavenie teploty, môžete tiež sudca teplota pozorovaním jas otvorenie tip. Niektorí zákazníci sú s použitím plynu spájkovačka prvýkrát, takže nie je známy a hľadanie procesu. Po osvetlenie, to bude horieť o 5 sekúnd, a potom sa vrátiť plameň dištančný krúžok na 2 alebo 2,5 gears, a tip bude naďalej tepla. Nie je neustále zvyšovať prevodovky polohy počas použiť spájkovačka funkcia zváranie, pretože to spôsobí plastové spoločného topiť v dôsledku vysokej teploty. Pri používaní spájkovačka, nízke zariadenie môže byť použité, ktorý je bezpečný a šetrí energiu.

3. Pri použití plameňomet, teplota tohto produktu je rovnako vysoká ako 1300 °C (teplota spájkovačka je 400 °C). takže prosím, venujte pozornosť vašu bezpečnosť pri používaní. Keď sa používa plameňomet a teplovzdušná pištoľ v dôsledku vysokej teploty a veľké vzduchu výstup, veľkosť vzduchu výstup musí byť kontrolované predĺžiť životnosť spájkovačka, a správna technika by mala byť stanovená v závislosti na mieste. Napríklad, ak plameň na 1300 ℃ je neustále horenia 5 minút, plastová časť na strane budú rozpustené v dôsledku príliš dlho teplo. V tejto dobe, spájkovačka by mali byť vypnuté a skúmal, či to má vplyv na prácu, a potom znovu to po ochladenie, vypnutie spínača po použití.

Balenie Zoznam:

1 * Plynová Spájkovačka

Poznámka:

Tento produkt nezahŕňa bután plynu.

O spätnú Väzbu: Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím, f kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis. Spätná väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor. To je možné vyriešiť, ak nevieme o nich! Platby: akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Aabout Doprava: DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia? prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné. BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr. vďaka Vrátiť a Vrátenie peňazí: Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to. Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: batéria teplovzdušná pištoľ, 936d, teplo odolať spájkovanie, spájkovanie plyn žehlička, krištáľové lampy, vzduch horúci stanice, miniatúrne teplovzdušná pištoľ, Spájkovacia Stanica, blowtorch plyn, plastové spájkovanie plechov.


( 2 Hodnotenie )

Počet