Spájkovanie sušič na Vlasy pre mobilné telefóny Žetónov, Horúci vzduch, spájkovacie stanice pre zváranie mikroobvody 858 desoldering stanice

€30.59


Parameter

Názov: Horúci vzduch, spájkovacie stanice Farba: čierna Funkcia: LED mikropočítačový disgital displej Funkcia: spájkovanie&desoldering pre obvod opravy Výkon: 700W Prietok vzduchu: nastaviteľná(striedavý ventilátor) Vzduch objem: 120 L/m pri väčšine Teplotný rozsah: 100-500centigrade stupeň Dĺžka handpiece: 120 cm Rozmer: 15 cm*10cm*13.8 cm Čistá Hmotnosť: 1.2 kg Hluk: beow 45 dB

Funkcia

1. Teplota controll práve mikropočítačový, LED displej, vysoký výkon, tepelne rýchlo sa zahreje. 2. Intenzitu prúdenia Vzduchu je nastaviteľná, je jednoduchý na obsluhu, ktoré môžu byť vhodné pre rôzne aplikácie. 3. Humanized dizajn, Nie je senzor na teplovzdušné pištole rukoväť, stroj aktivuje ihneď po rukoväť je v držbe rukou používateľa. Ak puting zbraň späť do stoja, to prestane fungovať. 4. Systém má automatické chladenie funkcie, ktoré môžu predĺžiť životnosť vykurovacieho telesa. 5. Striedavý motor používaný na zabezpečenie, má dobrý výkon a nízka hlučnosť. 6. Napájací transformátor sa používa namiesto prepínanie napájania.

Ako nastaviť teplota

1. Napájanie na horúci vzduch, spájkovacie stanice. 2. Zostaviť vhodnú trysku. 3. Zapnite stroj, vstup do režimu spánku. 4. Stlačte tlačidlo UP&Down tlačidlo na nastavenie teploty. 5. Mať strane drieku do práce a otočte gombík, aby získať vhodnú rýchlosť vzduchu. 6. Po skončení práce, rukoväť musí byť umiestnené na stojane, kúrenie elektriny bude odrezaný a začať v pohode sám automaticky. 7. Keď teplota je nižšia ako 100 stupeň celzia, bude systém v pohotovostnom režime. 8. Vypnite stanice, Ak dlho žiadne použitie.

Pozornosť

1. Pri zobrazovaní "SLP", znamená, že teplota vzduchu je nižšia ako 100 celzia stupeň, horúci vzduch, spájkovacie stanice je v pohotovostnom režime. 2. Pri zobrazovaní "S-E", odkazuje na senzor má poruchu, vykurovacie telesá, alebo snímač časti je potrebné zmeniť. 3. Ak temerature show je pod 50 celzia stupeň, keď je v práci, a nie je teplo, prosím, vymeňte vykurovacie teleso s novým nechať ho naďalej slúžiť.

O Platbu

1.Na našu aplikáciu môžete použiť nasledujúce spôsoby platby: Visa, MasterCard, Maestro, Objavte karty a Diners Club card, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, ideálne, Przelewy24, SMS Platby v Rusku(MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2) a www.tantra-egypt.sk Vrecku.

2.Na našich webových stránkach (PC) môžete použiť nasledujúce spôsoby platby: Visa, MasterCard, Maestro, Objavte karty a Diners Club card, American Express, bankovým Prevodom, Webmoney, Yandex.Peniaze, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, ideálne, Giropay, Sofort Bankovníctva, Carte Bancaire (Carte Modrá), Przelewy24, SMS Platby v Rusku (MTC, MegaFon, vzdušná čiara, TELE2), Platba v Hotovosti (Euroset, Syvaony, ruský Poštou), a www.tantra-egypt.sk Vrecku.

3.Vezmite prosím na vedomie, že suma, ktorú ste zaplatili neobsahuje tarify môžu byť účtované podľa vášho ciel, ale väčšina produktov sú bez poplatku povinností. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

O Shippping

1.Nechajte nám svoj presné informácie o zásielke(vrátane úplné meno, úplná adresa a telefónne číslo), pri umiestňovaní, aby sa uistite sa, že ste mohli dostať balíček hladko.

2.Vzhľadom na víkend čas, sviatky v rôznych krajinách alebo iných dôvodov hodných osobitného zreteľa, Niekedy dodacia lehota nie je tak presný, ako sľúbil lodnej spoločnosti. Ak nechcete dostávať balík do 45 dní, prosím, kontaktovať priamo s nami o pomoc, sme vám k službám kedykoľvek. Prosím, nedávaj nás negatívne recenzie, pretože poštovné je čas, pretože nemôžeme ovládať.

O Službu Po predaji a Spätnej väzby

1.Po prijatí tovaru, Ak tam má všetky kvality problém, kontaktujte nás prosím v prvom čas, budeme loď, ktorú nový alebo vrátenie dane na základe vašej situácie.

2.Váš názor je pre nás veľmi dôležité, prosím zanechať váš drahocenný spätnej väzby z 5 hviezdičiek, a nahrať nejaké fotky alebo video, Ak sa vám páčia naše produkty, ďakujem!

Štítky: 10 pin mini usb, horúci vzduch spájkovacie stanice oled, ksger teplej vody kúrenie, vzduch horúci stanice, Spájkovacia Stanica, všetko drevo čepeľ, vzduch horúci spájkovacia stanica, micro hot air station, horúci vzduch spájkovanie vlasov, mäkké kapoty vlasov.


( 2 Hodnotenie )

Počet