Nové Retro LCL-Pi Chlapec Pre Gameboy Video Herné Konzoly Raspberry Pi 3A+ 3.5 Palcový Displej Mobilné Hry Hráč Vstavané 5000 Hry

€151.34


Retro Raspberry Pi 3A+ video herné konzoly pre gameboy

Toto je verzia 2.0! Aktualizovali sme projekt pre Raspberry Pi 3A+ s viac tlačidiel, D-Pad, A, B, X, Y, L, R, pauza a štart) a pôvodná PSV alebo HDP ručný ovládač.Zhromaždili sme všetky správne častí tak, že si môžete zostaviť vlastný DIY Pi hra emulátor-prenosné Raspberry Pi beh MAME a NES emulator.

POLOŽKA DESCRIPYION

Pre-nainštalované Recalbox alebo Retropie systém obsahuje ako 10.000 hier. Môžete si tiež stiahnuť alebo systém hry na TF kartu sami.Na Recalbox systém podporuje viac ako 50 simulátor systémy a 40K hry ako Arkáda / Arcade Classics / NES / FIN.STRED / SNES / MS / PS / Genesis / GB / GBA / Atari atď

Nová verzia používa pôvodný PSV alebo HDP ručný ovládač. To je skutočný ovládač, ktorý môže byť otrasená. Špeciálne kríž tlačidlo môžete použiť na prehrávanie Shoryuken a Hadoken, nie len napodobňujú.

Digitálne rozhranie 3,5-palcový IPS HD zmazať displej, krajšie farby a väčšie uhly pohľadu, nové verzie je možné nastaviť jas a kontrast farieb obrazovky.

Nová verzia má zabudovanú 10db ventilátor s takmer žiadny hluk. Vstavaný chladiaci ventilátor môže nielen dokonale rozptýliť teplo, ale tiež môže vyhnúť hluku. Dlhodobá prevádzka je len v teple, nie je vysoká teplota.

Môžete odstrániť batériu, môžete nahradiť rovnakej veľkosti alebo menšiu veľkosť, lítiové batérie, nová batéria 7000mAh, životnosť batérie je 3 až 5 hodín

Tam je jack pre slúchadlá, portu USB a nabíjací port (tento nabíjací port je kompatibilný s Android telefón k nabíjačke). K dispozícii je tiež nabíjanie indikátor a zostávajúci indikátor batérie pre pochopenie zostávajúcej kapacity batérie.

Indikátor napájania je rozdelené do niekoľkých úrovní. Modrá je plná energie, zelená je 80%, zelená je 50%, červená je 30%, a bliká, je 10%. Po dokončení nabíjania nabíjania indikátor stavu je modrá a indikátor nevypne.

ZOZNAM BALÍKOV

1 x DIY raspberry pi herné konzoly 1 x TF karty ( Hry : 32 GB-5000 64GB-10000) 1 x Nabíjací Kábel 1 x Napájací Adaptér 1 x Ochranné puzdro

Teplé Tipy:

▪DIY výrobky majú leštenie známok, ak si mysli, prosím, nie kúpiť.

▪ Som nezaručujú simulácie účinok JEDNOSMERNÉHO a PSP z Malina. Neviem zaručiť hry vo vnútri.

▪Tento DIY mobilné hry hráč používa malina 3 model B dosku, aby sa uľahčila montáž, doska bol upravený. Odstránené pôvodné 4 porty USB a HDMI výstup, rozhranie je vo vnútri stroja, takže to nie je podpora HDMI výstup teraz.

▪ Tam sú multicolor a rovnaké farebné kľúče, ktoré sa vám páči.pls nám zanechať správu. inak, pošleme vám ju náhodný

Poznámka:

1.Nie sme zodpovední za žiadne dane alebo vlastné poplatok

2.Keď parcely príchodom, colné, prosím, colné odbavenie na čas.

Malina 3A+ Herné Konzoly Funkcie:

1.Retro Herné Konzoly, Založenej na Raspberry Pi 3A+

2.3.5" IPS HD zmazať displej

3.Kríž tlačidlo môžete použiť na prehrávanie Shoryuken a Hadoken.

4.Môžete upraviť jas a kontrast farieb obrazovky.

5.Vstavaný 5000mAh vymeniteľná batéria a výdrž, pre 3-5 hodín.

6.Vstavaný Chladiaci ventilátor, už horúce, prevádzková teplota 18 ~ 35 °

7.Indikátor napájania je rozdelené do niekoľkých úrovní.(Modrá je plná energie, zelená je 80%, zelená červená je 50%, červená je 30%, a blikajúce je 10%.)

8.Vylepšené audio okruh, bez hluku na slúchadlá

9. Pre-inštalovať Retro-pi Systém S 5,000 gamses.Podpora stiahnuť hry na TF Karty.

Štítky: video konzoly x, farba gameboy, box retro herné konzoly, boxy retro konzoly, pokemon gameboy ľudí, klobúk video hry, gb chlapec classic, mod gameboy advance, NINTENDO PREPÍNAČ, hra vreckový prehrávač.


( 0 Hodnotenie )

Počet