A19 pandorina skrinka Android Supretro Prenosné Retro Hry Konzoly IPS Sn Vstavané 3000+Hry 30 3D Hry

€73.60


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Vitajte v našom obchode. Prosím, spisovateľ vaše právo adresa a psč tak, že by ste dostať svoje balíky čoskoro. To by bola nižšia, ak si kúpite viac. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky. S Pozdravom!

Zapnutím/vypnutím alebo uvedenie do režimu spánku,Ak chcete spustiť systém, podržte stlačený vypínač napájania (nájsť na ľavej strane system) pre jednu sekundu. To bude mať za minútu pre systém naštartovať.Ak si chcete oddýchnuť od prehrávanie, stlačte a uvoľnite tlačidlo power. Môžete prebudiť ju späť do stlačením to znova. Ak chcete zapnúť systém, vypnúť, stlačte a podržte tlačidlo napájania. Stlačte " A " tlačidla vypnúť.

Pohyb v menu/Výber Hry,Pri spustení systému, bude vám priniesol do hlavného menu. Použite buď thumbstick alebo

smer pad na presun medzi možnosťami. Návod na kontroly, ktoré môžete použiť, nájdete v pravom dolnom rohu. Tam sú karty pre všetky hry, hry podľa kategórií, nedávno hraných hier, a na kartu vyhľadávanie."Všetkých" záložka obsahuje všetky hry.

Môžete page up a dole pomocou ľavej a pravej smerových klávesov. V Kategórii "" na karte rozdeľuje hry systémom. Môžete prepínať medzi systémami s ľavej a pravej smerových klávesov.Uložiť Štátu Načítanie a Uloženie,Akonáhle ste našli hru, ktorú chcete hrať, a stlačte "A" kľúč. Počas prehrávania môžete otvoriť hru možnosti tým, že stlačíte tlačidlo "DOMOV" (na ľavej strane a vyberte štart tlačidlá).

To prinesie až do menu hry. Môžete ukončiť hru bez uloženia stlačením B, Uložiť hru štátu stlačením C,Zaťaženie hru štátu stlačením D a naďalej hrať stlačením A. môžete tiež prepnúť systém do režimu spánku stlačením tlačidla napájania sa nachádza na ľavej strane systému.Systém Menu, WIFI,otvoriť systém menu, stlačte a podržte tlačidlo DOMOV na sekundu. Nové možnosti sa objaví.

V Ručné Nastavenia, môžete zmeniť rôzne možnosti a nastavenie WIFI. S cieľom získať prístup k hre trhu, musíte najprv nastaviť WIFI.Nastavenie WIFI, vyberte Ručné Nastavenia, potom vyberte možnosť Pripojiť sa k Wi-Fi sieti". Vyberte si vašu domácu sieť a stlačte tlačidlo A. Ak sa zobrazí výzva na zadanie hesla, použitie on-sn klávesnice zadajte ho.Akonáhle ste pripojení na internet, budete mať prístup k trhu a majú schopnosť aktualizovať firmvér.

Načítanie Hry

Ak chcete sťahovať nové hry, najprv skontrolujte, či ste pripojení na WIFI. Akonáhle to bude hotové, vstúpte do systému menu stlačením a podržaním klávesu HOME a vyberte možnosť "Zadajte Hru Trhu". Je to jednoduché prechádzať trhovisko, kde si môžete vybrať hry podľa ularity, žáner, alebo systém. Môžete tiež vyhľadávať hry na tretej strane. Akonáhle zistíte, že hra, ktoré chcete stiahnuť,označte ju a stlačte tlačidlo A. Z tam, rovnako zvoľte možnosť, ktorú chcete prevziať, a to bude pridané do systému.

Model:A19

Farba:oranžová / modrá / biela

Sn:3,5 palcový IPS(640*480)

Špecifikácie:140MM*90*20 MM

Funkcia:Podpora TV Výstup

Materiál:plast

Hry:Vstavané hmotnosť hry

Hra directory:Čínština-angličtina konverzie

Batéria kapacita:5000 mAh

Čas nabíjania:Približne 4 hodiny

Výstupné napätie: 5V/1A

diely: kábel , krabica

Čip štruktúra :4X Cortex-A7,1.3 GHz, 512 MB LPDDR2/3

Obsah Balenia:

1 * Herné Konzoly

1 * USB Kábel

1 * Užívateľská Príručka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Milí priatelia,ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty

Ak si zrušiť objednávku alebo iného dôvodu, všetky vrátenie sa späť na váš účet do 7 -10 dní prostredníctvom www.tantra-egypt.sk.

O Dopravu

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

★ I f ste z Ruska, Prosím, nechajte vaše celé meno a správne telefónne číslo. To je veľmi dôležité!!!

Dropship a Distribúcia

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby.

Štítky: čistý android konzoly, aya neo konzoly, box retro herné konzoly, boxy retro konzoly, android pda, a19, NINTENDO PREPÍNAČ, hra vreckový prehrávač, consol hra, hra ručné.


( 1 Hodnotenie )

Počet