Stomatológia Lab Drevenou Rukoväťou, Vosk Čepeľ Vosk Nožom Miešanie Nôž Voskového Modelu Formy Nožom

€5.20


Popis : s tainless ocele, cementu nôž

Vysoko leštený povrch pre estetické a odolnosť voči korózii

Vysoký Stupeň Presnosti a Flexibilitu pri vykonávaní Klinického Postup.

Vysoko kvalitná Nerezová Oceľ s vynikajúcou kvalitou spracovania.

Drevená rukoväť vosk čepeľ 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Perfektné nástroje špeciálne navrhnutý pre Zubné Laboratória Práce! Nôž z nerezovej ocele a drevená rukoväť môže byť vysoká teplota procesu. Zoznam balíkov : môže byť vybraný.

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, Viazaný,Boleto,Western Union. Viac možností platby budú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk v budúcnosti .

1.Tovar ste si objednali budú zverejnené v tretí pracovný deň po prijatí platby. (Budeme vás informovať e-mailom, ak akékoľvek oneskorenie došlo v dôsledku dovolenku udalosti.) 2.Všeobecne dodacia lehota je medzi 5-60 pracovných dní. (Po dopravy začal, aby sa bude monitorovať a sledovať položky budú zverejnené na www.tantra-egypt.sk.) 3.Upozornenie nebudeme zodpovední za ciel, môže byť ciel v dôsledku niektoré krajiny colnej politiky .Akonáhle sa to stalo, prosím, colné odbavenie sami. Príručka na riešenie problémov, ako nižšie

* Prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie informácie o správy, e-maily alebo obchodný manažér.

* Skontrolujte, či balík, a položku opatrne. * Ak máte akékoľvek iné požiadavky mohli by ste nám povedať!

* Pozrite si prosím balíček a položku pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém. * Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní s nákupom, neváhajte a kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás. * Ak žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: stomatológia zariadenia, spájkovacia pasta lodestar, stomatológia nástroj, sm žena, zubár model, ocele stierky, kožené rezací nôž s drevenou rukoväťou, cement zuby, model zuba, vysekávané nôž pre koža.


( 0 Hodnotenie )

Počet