Hunthouse rybárske lure Barracuda swimbait wobber ceruzka stickbait potopenie sea bass leerfish tuniaka modrá ryba Don Belone návnad

€5.78


úvod

Typ: Ťažké Plávajúce Ceruzka Návnadu Dĺžka: 225mm Hmotnosť: 27g Hrkajúce: ÁNO Trebles: predáva treble háčik Cieľ: Barracuda, Bluefish, Leerfish, Seabass, Tuniak Obyčajný Amberjack Plávanie hĺbka: variabilný Táto ceruzka-tvarované lákať napodobňuje malé needlefish, základné potraviny na každý veľký dravec (bluefish, leerfish, seabass, mnoho tuniakov, dolphinfish, barakuda,...). Štandardné 27g verzia je potopenie a pomáha rybár chase dravcov na rôznych pódiách vodného stĺpca pri práci vzorky s niekoľko opatrení a krokov.

Vrátenie a Vrátenie Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu, nie sú žiadne výnimky!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše informácie. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a accessorics zahrnuté, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. Alebo si môže vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na prepravu, ak produkt nie je, ako inzeroval.

Štítky: hunt dom lure, 250 gb sata, ryby lákať more, swimbait, návnady veľká, hmyzu lure, predám umelé návnady na lov, lure tuniaka, ryby ceruzka, lure stickbait.


( 2 Hodnotenie )

Počet