PRO BEROS 30 CM 212G veľké láka veľké šťuky rybárske lure návnadu Cestnej sub návnadu hlboké 3/0 fishhook black nikel háčik Rybársky výstroj

€13.71


30 CM veľké láka veľké šťuky rybárske návnady 212G hlboké 3/0 black nikel háčik Položky: HS021 Hmotnosť: 212G Dĺžka: 30 cm Fishhook veľkosť: 3/0# Farba: 13 farieb 1. telo má ťažisko preniesť ocele loptu, keď hádzanie, môže presunúť do chvosta a zlepšiť hádzanie vzdialenosť. Držanie tela vzduchu je stály a hladké, a to nie je ľahké premeniť v prospech hádzanie. 2. môže odrážať celý uhol zahraničných svetla, majú vynikajúcu svetlo láka ryby účinok. Vhodné pre rôzne vodné podmienky. Existuje niekoľko malé oceľové guľôčky v 3. telo, ktoré bude zvuk pri tahani a pritiahnuť pozornosť rýb. Výroba ABS plast materiál, pevné, anti poraziť oceľová guľôčka, perkusie, vnútorné použitie presných nástrojov po skúške, maximálnej miere zabezpečiť každý lákať Prevádzky metóda: Zamerané na nízku flexibilitu alebo skryté prekážky okolo ryby, operačný hĺbka vody je 30-50 cm, potom malé amplitúdy prevádzky pokušenie je silné, tam sú dva druhy prevádzky metódy, z nich je zášklby: ťahanie linka, ktorá láka po potápanie float, spôsob, ako používať sub akcia od zhora nadol, a vytváranie vĺn priťahuje pozornosť rýb. Druhým je pól: nepravidelné interlash flutter rybársky prút, a lure je plávanie vo vode. Návnady metóda: v porovnaní s návnady návnadu metóda, návnada návnadu metóda má väčšiu amplitúdu a silnejšie sily a vzdialenosť mobile je väčší. Rýchlosť mobilného Baidu je rýchlejšie. Nedávajú ryby dýchať, tak sa reflexively okamžite využil návnady, s silné pokušenie. Upozorňujeme, že intenzívne čerpanie návnady môže robiť cestu sub ťahu hrať na maximum, dokonca skrýva v oblakoch 3-3.5 metrov radoví vôd alebo rock ryby, bude v pokušení sústo.

Štítky: rybárske kliešte pesca, veľké lákadlo šťuka, jerkbait láka, drop shot lure, návnady veľká, lure minnow, pomôcť hákom jig, materiály, rybolov, financie rybársky výstroj, šťuka rybárske španielsko.


( 3 Hodnotenie )

Počet