Elektrický holiaci strojček pre mužov fúzy britva zastrihávač chĺpkov mužov umývateľný USB nabíjateľný holiaci stroj barbeador

€9.49


Poznámka: v pondelok až sobotu, budeme loď do 24 hodín od vašej objednávky. V nedeľu, logistika spoločnosť bude uzavretá a bude posunutý o jeden deň. Nákupy od zámorské sklady budú prijaté do 5 až 15 dní.

Je to ekologické reťazca Xiao výrobkov [č Xiao logo na to] pozn.

Model Čierny Kameň 3D Elektrický Holiaci strojček Materiál Oceľ Farba Cool Čierne Menovitý Výkon 5 W Menovité Napätie 5V Funkcie - 3D Plávajúce Cutter Head Smart anti-štipka holenie Dlho trvajúce viac ako 2 mesiace Doba nabíjania 60 min Nabíjanie Metóda cez USB Veľkosť 155 x 53 mm / 6.10" x 2.09" Čistá Hmotnosť 139g

Xiao Holiaci strojček Enchen je high-end holiaci strojček, že je lacný, a nebude vám nadol. To má tri holiace čepele a používa USB port pre nabíjanie, ale to nie je vodotesný a môže sa prať. Súčasťou rezanie hlavu nemôže ponoriť celé telo vo vode.

Štítky: xiao automatická práčka, nová zoznamka oblečenie elektrické holiace strojčeky, úradný xiao, rukoväť elektrický holiaci strojček, holiaci strojček, zastrihávač pre mužov, britva oholenie, 606 ložisko, britva, Youpin.


( 2 Hodnotenie )

Počet