Tvár Masér Jade Valček Masáž Tváre Relax, Chudnutie, Prírodné Rose Quartz Škrabka Masér Krásy, Starostlivosť O Pleť Nástroje

€4.86


Tvár Masér Jade Valček Masáž Tváre Relax, chudnutie, 100% Prírodné Rose Quartz Škrabka Masér Krásy, Starostlivosť o Pleť Nástroje Rýchle dodanie, Rusko, Španielsko, Francúzsko, Holandsko, Izrael, Južná Kórea, Japonsko. My zvyčajne odosielame do 24 hodín. To bude čoskoro odovzdá poskytovateľov logistických služieb na zlepšenie včasnosti dopravy. Vitajte na objednávku. Ak máte akékoľvek otázky, môžete nám zanechať odkaz a my vás budeme kontaktovať do 12 hodín. o tom, že výrobok: 1.100% prírodné jade. Anti-aging, proti vráskam, redukujú tmavé kruhy pod očami, vyhladzuje pokožku a zdravie bez akýchkoľvek chemických látok alebo podráždenie 2. Veľký valček je veľmi vhodný na krku, brady, líc a čela, zatiaľ čo malý valček je veľmi vhodný pre oči, nos a pery. Valčeky podporovať krvný obeh, znižuje opuchy a vrásky na povrchu pokožky a látkovú výmenu a podporujú pružnosť pokožky. 3. Škrabanie je veľmi dobrý jade škrabanie nástroj, veľmi vhodný pre použitie na vašom tele, veľmi užitočné, aby sa zbaviť stresu, vždy udržiavať uvoľnene a krásne náladu 4. Zmysluplné zvláštny dar-Dávať zvláštny dar dar lásky. Na jade valček je krásne balenie, ktoré môžu byť zmysluplný darček pre starších ľudí, matka, stará mama, manželka, dcéra, sestra 5.100% Záruka vrátenia Peňazí-viete, že jade rezance roll je krehké a ľahko poškodený pri preprave, aj keď sme pack je veľmi opatrne. Ak dostanete nefunkčný masér, prosím, kontaktujte nás pre nový masér Funkcie: 1. Zmierniť napätie tváre 2. Zvyšujú pružnosť pokožky, utiahnite a tónovanie. 3. Zabrániť vzhľad jemných línií a vrások 4. Znižuje opuchy, očné tašky a tmavé kruhy okolo očí 5. Pomáha preniknúť kozmetické výrobky, ako sú krémy a esencie hlbšie do kože pre lepšie vstrebávanie 6. Podporovať tváre krvný obeh, prírodných liečebných používaní 1. Umyte si tvár pomocou bežných čistiacich prostriedkov. 2. Použiť nočný krém na tvár a krk. 3. Pohyb nahor, jemne posunúť jade valček okolo čelo, líca, pery a krk. Ak vaše oči sú opuchnuté alebo opuchnuté, zatvorte oči a roll jemne na očných viečkach. 4. Použite valček na tvár a krk, na 5 až 10 minút. 5. Použite jade valčeky trikrát týždenne na redukciu jemných liniek a vrások. 6. Postupujte podľa pokynov na čistenie jade valčekov. Zvláštna Poznámka: 1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby 1-3 mm rozdiel. 2. V dôsledku rôznych displejov a osvetlenia, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme za pochopenie. 3. Každá farba, jade vzor, hrúbka je iný, je to normálne. Pretože tento projekt je vyrobená z prírodného kameňa rezbárstvo. 4. Ako viete, jade tvár roller je krehké a ľahko poškodený pri preprave, aj keď sme pack je veľmi opatrne. Ak dostanete nefunkčný masér, prosím, kontaktujte nás pre nový masér 5. Akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás prvý. * Podpora veľkoobchod a vlastné logá. Väčší nákup množstvo, tým väčšiu zľavu. Ak máte akékoľvek otázky, môžete nám zanechať správu.

Štítky: aniónové nástroja, oem jade valčekov, peeling tváre, jade valčekov, massag, massag valček, kryštál kremeňa, tvár formulár, veľké masážny valček, automatické celulitídy masér.


( 5 Hodnotenie )

Počet