Japonský Sladké Ženy, Dievčatá Zábavné Jahoda Plyšové Klobúk Výšivky Ovocie Kapota Spp Maska Strany Cosplay Kostým Foto Rekvizity Hračky

€6.29


73267 Muži Ženy Klobúk Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Roztomilý príchuťou jahoda kapota klobúk, vyrobené z plyšové, mäkké a pohodlné na nosenie. Roztomilé a krásne, malo by to byť skvelý darček pre každého priateľa. Nastaviteľné magic nálepky popruhu dizajn na krku, ľahko upraviť; Zabrániť pádu, keď športu. Šťastný selfie s priateľmi, aby ste sa viac krásne v aplikácii fotografie, stať fascinujúce, keď sa zúčastňujú strany alebo nejaké podujatie. Ideálne pre Halloween, Vianoce, karnevalov, maškaráda, mardi gras, cosplay party, domov, a tak ďalej. Špecifikácia: Farba: Červená+Zelená Kryt materiál: Plyšové Vložiť materiál: PP bavlna Veľkosť: cca. 28x35cm(11.02x13.78in) Množstvo: 1 ks Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Č maloobchodnom balení. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1 x Zimné Klobúk(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: hoodi, kostým vtipné kostýmy, vtipné cop kostýmy, vans jahoda klobúk, cabochon žena, textílie jahody, ovocie, karneval jahoda klobúk, vtipné snapback, mikina hood, jahoda vedierko hat dospelých.


( 0 Hodnotenie )

Počet